CoD la 06.03. klo 22:00

LA Guerrillas - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Guerrillas pystyy haastamaan Sublinersin loistavasti ainakin yhdessä pelimuodossa!

Illan ensimmäisessä ottelussa LA Guerrillas saa vastaansa New York Sublinersin. Subliners lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Guerrillasilla on omat paikkansa iskeä. Panokset on kovat, joten luvassa on varmasti laadukas kamppailu. Viekö Guerrillasin kokemus, vai jatkaako Subliners alkukauden yllättäjänä?

Guerrillas pelasi eilen Atlanta FaZea vastaan ja hävisi lopulta lukemin 3-0. Hardpointissa ja search and destroyssa Guerrillas oli hyvin mukana, mutta lopulta FaZen huikeat yksilösuoritukset oli sille liikaa. Guerrillasin paras ase on search and destroy. Joukkue on taktisesti taitava ja pystyy pelaamaan tarvittaessa vastustajan kannalta ärsyttävän hitaasti. FaZen aBeZy dominoi avaustappoja, joten tänään Guerrillasin on pystyttävä pitämään huoli siitä, ettei Subliners pääse kokoajan nappaamaan miesylivoimaa. Vivid oli viime vuonna sarjan parhaita snd pelaajia etenkin avaustappojen osalta, joten häneltä vaaditaan paljon.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Subliners oli eilen todella lähellä tappiota, kun se oli kartoissa 0-2 häviöllä ja kolmannessa kartassa 0-1. Se kuitenkin osoitti jälleen sinnikkyyttä ja taisteli itsensä mukaan peliin ja lopulta vei viidennen kartan lukemin 6-3. Tulokas Diamondcon pelasi loistavasti. Search and destroyssa Subliners on onnistunut tempoa muuttamalla yllättämään vastustajansa. Subliners on ollut toistaiseksi kauden yksi positiivisista yllättäjistä, vaikka tosin sen potentiaali on ollut tiedossa.

Sublinersilla on etu respawneissa, mutta ennakkosuosikiksi sitä on vaikea asettaa search and destroyssa. Ainoastaan Checkmatessa Sublinersilla on etu, sillä Guerrillasia ei olla vielä nähty kyseisessä kartassa pelaamassa sndtä. Muissa tilanne on vähintään tasan tai Guerrillas on hieman vahvempi. Pelivalinnaksi nostetaan Guerrillasin voitto search and destroyssa, mutta panos kannattaa pitää maltillisena.