la 23.05. klo 00:30

London Royal Ravens - LA Guerrillas

Londonilla loistava mahdollisuus palata voittojen tielle

Illan toisessa kamppailussa London Royal Ravens saa vastaansa LA Guerrillasin. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut loistava, mutta London on pelillisesti askeleen tai jopa kaksi edellä.

Edellisessä turnauksessa London joutui jälleen pettymään, kun matka katkesi jo toisena ottelupäivänä. London ensin voitti Optic Gaming LAn, mutta sitten hävisi Atlanta FaZelle 3-1 ja Opticille 3-0. Londonin turnauksen voidaan sanoa romahtaneen FaZea vastaan pelatussa ottelussa, kun London joutui käytännössä luovuttamaan oman hardpointtinsa, kun Skrapz oli poissa kartan alettua virheellisestä informaatiosta johtuen. London voitti search and destroyn vakuuttavasti, mutta lopulta FaZe nappasi voiton. London on joutunut pelaamaan todella paljon sarjan top5 joukkueita vastaan ja se näkyy myös tuloksissa. London on kuitenkin pystynyt myös haastamaan kärkijoukkueita kerta toisensa jälkeen ja ei olisi suuri yllätys, jos London menee turnauksessa pitkälle, jopa mestaruuteen asti. Se kuitenkin vaatii huippusuoritusten lisäksi myös ripauksen onnea.

Turnauksen alla London teki kauden toisen kokoonpanomuutoksen, kun NY Sublinersin penkiltä hankittu Zer0 korvaa Jurdin. Jurd ei ole ollut parhaimmillaan, joten Zer0lla voi olla suuri positiivinen vaikutus. Toisaalta kääntöpuolena uusi pelaaja voi myös sekoittaa peliä.

LA Guerrillasin kausi on ollut surullinen. Recordilla 2-9 pelannu Guerrillas ei ole saanut peliä kulkemaan, vaikka ajoittain se on pystynyt pelaamaan hyviäkin karttoja. Yksilötaidon puutteen lisäksi joukkueesta ei löydy tasaisuutta. Harvemmin tulee vastaan peliä, jossa jokainen pelaaja suorittaisi edes lähellä tarvittavaa tasoa. Ainoastaan search and destroyssa Guerrillas on suoriutunut tasaisesti, mutta silti joukkue lähtee altavastaajana kyseiseen pelimuotoon. Guerrillasin onneksi sillä on ollut aikaa hioa taktiikoita rauhassa, sillä joukkue ei ole hetkeen pelannut.

Täysin itsestäänselvyytenä ottelun kulkua ei kannata ottaa, sillä Londonin kokoonpanomuutoksista ja Guerrillasin pidemmästä tauosta voi antaa hieman etua Guerrillasille, mutta silti London lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. Ennen kuin Guerrillas antaa mitään näyttöjä parannuksista on se kuitenkin asetettava voimasuhteissa sarjan huonoimmaksi joukkueeksi. Pelivalinnaksi nostetaan London -1,5 tasoituksella. Myös Londonin menestystä turnausvedoissa kannattaa kokeilla.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>