la 23.05. klo 21:30

London Royal Ravens - New York Subliners

Zer0lla mahdollisuus kurittaa entistä joukkuettaan

Lauantaina London Royal Ravens saa vastaansa NY Sublinersin. Molemmat joukkueet avasi turnauksen voitolla, mutta täysin puhtaita papereita ei voi antaa kummallekaan.

London kaatoi avausottelussa LA Guerrillasin lukemin 3-2. London hävisi ensimmäisen search and destroyn, mutta oli vakuuttava jälkimmäisessä. Sublinersista hankittu Zer0 täytti paikkansa smg pelaajana loistavasti, vaikka Guerrillasin voittoa ei voida pitää kovinkaan suurena merkkipaaluna. Hardpointissa ja dominationissa Londonin pelaaminen oli pääosin vakuuttavaa, vaikka jälkimmäinen hardpoint oli totaalinen ohipeli. Tappojen suhteen kartta oli tasainen, mutta Guerrillas onnistui keräämään pisteet voittaen lukemin 250-146. Suurin kysymysmerkki Sublinersia vastaan onkin se, miten London pystyy hardpointissa keräämään pisteet, sillä tulivoiman osalta joukkueet on tasaiset.

Sublinersin avausottelussa Seattle Surge kaatui lukemin 3-1. Parantuneista otteista huolimatta Subliners ei vieläkään onnistunut voittamaan dominationia. Search and destroyssa Seattle oli lähes jokaisella kierroksella etulyöntiasemassa, mutta lopulta huikeat yksilösuoritukset ratkaisi kierrokset Sublinersin eduksi myös niillä kierroksilla, joita yksinkertaisesti ei pitäisi voida voittaa. Tosiasia on kuitenkin se, että ainoa pelimuoto, jossa Subliners on ollut tasaisen vakuuttava on hardpoint. Mackin tultua rosteriin joukkue on tällä hetkellä yksi nopeimmista joukkueista, joka on suuri etu hardpointissa.

Kolmantena pelimuotona pelattava domination on lähtökohtaisesti Londonin paikka iskeä. Subliners on parantanut peli kerrallaan, mutta silti joukkue ei vaan onnistu voittamaan kyseistä pelimuotoa. Seattlea vastaan dominationia pelattiin Gun Runnerissa, joka suosii vahvasti joukkuetta, joka syntyy A:lle. Subliners aloitti syntymällä C:lle ja lopulta voitti ensimmäisen puolikkaan. Siitä huolimatta joukkue onnistui häviämään pelin, vaikka loppussa peli olisi voinut kääntyä myös Sublinersin suuntaan. London on ollut dominationissa tasaisen vahva. Joukkueen ainoa heikko kartta on ollut Gun Runner, mutta eilisessä ottelussa Guerrillas kaatui kyseisessä kartassa lukemin 159-135.

Subliners lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta kertoimet on kallistuneet hieman liikaa heidän suuntaansa. Pelivalinnaksi nostetaan London +1,5 tasoituksella ja Londonin dominationin voitto. Dominationissa Londonin voisi asettaa jopa ennakkosuosikiksi, mutta kyseinen pelimuoto on ajoittain todella vaikeasti arvioitava, joten panos pidetään maltillisena.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>