pe 10.07. klo 23:00

Toronto Ultra - Paris Legion

Paris Legionin vaikeuksille jatkoa

Viikonlopun turnaus käynnistetään Toronto Ultran ja Paris Legionin välisellä kamppailulla. Molempien kausi on jättänyt parantamisen varaa, mutta ainoastaan Toronton leirissä parannusta on myös ollut nähtävillä kauden edetessä.

Toronton otteet on parantuneet runsaasti. Alkukaudella respawn pelimuodot domination ja hardpoint takkuilivat pahasti, mutta search and destroyssa joukkue pystyi kiusaamaan ketä tahansa. Ajan myötä pelimuotojen väliset erot on tasoittuneet ja Toronton voidaan odottaa olevan turnauksen yllättäjä. Viimeaikoina Toronto on pystynyt haastamaan muun muassa Atlanta FaZen oikein mallikkaasti, joka kertoo siitä, ettei joukkuetta parane aliarvioida.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Parisin kausi on ollut äärimmäisen vaikea ja siksi joukkue lähteekin turnaukseen selkeänä altavastaajana. Ajoittain vaikuttaa, että joukkueen sisällä usko tekemiseen on menetetty, sillä vaikeuksista huolimatta joukkue ei ole ainakaan toistaiseksi tehnyt merkittäviä muutoksia. Nähtäväksi jää onko pitkään hiottua yhteispeliä saatu yhtään parannettua, vai onko joukkueen menestys jälleen hyviä henkilökohtaisia suorituksia väläyttäneen Denzin varassa.

Laadukkaamman rosterin lisäksi Toronton karttavalikoima on vastustajaansa laajempi. Pelivalinnaksi nostetaan Toronton voitto -1,5 tasoituksella, mutta panos pidetään maltillisena.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>