League Two ma 21.03. klo 21:45

Colchester - Forest Green

Forest Green sulaa!

Hiljaisena jalkapalloiltana otetaan katse Englannin jalkapallopyramidin syvempiin kerroksiin. League Twon maanantaiottelun joukkueilla on varsin erilainen tilanne: isäntäjoukkue Colchester on saanut vastikään eroa putoamisviivaan, kun taas sarjaa suvereenisti hallinnut Forest Green on taaplannut peräti seitsemän peliä ilman voittoa, ja ero muihin joukkueisiin kapenee uhkaavasti.

Vaikeuksissa piehtaroinut Colchester nimitti tammikuussa Wayne Brownin väliaikaiseksi manageriksi, mutta mies on edelleen pestissä, ja tehnyt loistavaa työtä – jalkapalloliigasta putoaminen ei enää ole välitön uhka. Muutama voitto jäljellä olevista matseista riittää varmasti sarjapaikan uusimiseen. Brownilla ei ole mitään paineita vaihtaa avauskokoonpanoa viime ottelusta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Forest Greenin yllättävä dominointi sarjassa on vaihtunut selviytymistaisteluun – toki tilanne on nousun suhteen vielä aivan hyvä, ja ennen kaikkea omissa käsissä. Mutta joka tapauksessa esitysten on parannuttava. Kotitasapeli Leyton Orientia vastaan jätti toivomisen varaa. Vieraiden kokoonpanotilanne paranee hieman verrattuna Orient-peliin.

 

Sarjataulukkobetsarit pitävät Forest Greenin kertoimia hämmentävän alhaalla – joukkueiden välinen tasoero ei ole tällä hetkellä näin suuri. Suositus lähtee Colchesterin suoralle voitolle, mutta vähemmän uhmakkaat pelaajat ottavat tasoitusvedon.

10 euroa pelirahaa