NHL to 27.01. klo 05:00

Colorado Avalanche - Boston Bruins

Boston Bruins ei vakuuta! Tuukka Raskille kauden ensimmäiset ottelut ovat olleet karmeita

Colorado Avalanche isännöi yllättävästi viime aikoina ailahdellutta Boston Bruinsia. Edellisessä ottelussaan vierailija taipui kotonaan Anaheim Ducksille, eivätkä sen peliesitykset suurta luottamusta herätä. Isäntä on vankka ennakkosuosikki kertoimissa ja vieraille saattaa olla tarjolla astetta rankempikin selkäsauna.

Kotijoukkue dominoi peräti seitsemän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on napsinut neljä voittoa varsinaisella peliajalla ja vähintään kahden maalin marginaalilla. Joukkueessa on hirvittävä määrä taitoa ja terävimmän kärjen jälkeen se jakautuu tasaisesti neljässä kentällisessä. Kuten viime aikoina on saatu nähdä, joukkueen jokainen vitja pystyy tekemään myös tulosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vierailla edellisottelussa 3–5-tappiossa Anaheimia vastaan kovan taklauksen alle jäänyt Matt Grzelcyk saattaa olla sivussa, mikä olisi jättimäinen takaisku vieraille. Jakub Zboril sekä John Moore jatkavat sairastuvalla Anton Blidhin sekä Nick Folignon ja Trent Fredericin tavoin. Isännillä ainoastaan Ryan Murray, Bowen Byram sekä Darren Helm ovat vakiomiehistä sivussa.

Boston Bruins ei ole pelillisesti vakuuttanut viime aikoina. Joukkue häviää poikkeuksellisen paljon kaksinkamppailuja ja irtokiekkoja, eikä maalintekotehokkuuskaan ei ole totutulla tasolla. Bruce Cassidyn miehistön tasoinen ryhmä pystyy ottamaan tiettyyn pisteeseen saakka voittoja hyvällä rutiinilla, mutta asioiden mennessä vinoon tarpeeksi kauan, alkaa epätasapaino näkyä myös tuloksissa.

Esimerkiksi hiljattain Bruins on pystynyt kääntämään todella vaikean Winnipeg Jets -ottelun 2–3-voitokseen, mutta vastaavasti kärsinyt lyhyessä ajassa 1–7-tappion Carolina Hurricanesille ja hävinnyt kotonaan numeroin 3–5 Ducksille. Tuukka Rask pelasi kaikissa edellä mainituissa otelluissa, ja kuten on huomattu, suomalaiskonkarin pelituntuma ei ole lähelläkään parasta mahdollista.

Pelivalinnaksi otetaan kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla (Colorado Avalanche -1,5). Isäntä on yksi sellaisista joukkueista, joita vastaan yhdellekään NHL-joukkueelle ei riitä pelkkä rutiinisuoritus. Kokoonpanotilanne antaa isännille pienen edun – siis kaiken muun hyvän lisäksi.

10 euroa pelirahaa