NHL to 08.12. klo 04:00

Colorado Avalanche - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Supertähti MacKinnon kuukauden sivussa! Jatkuuko Coloradon karmea syöksykierre?

Iske betsi repaleista Coloradoa vastaan ja saat 25€ ilmaisvedon! Katso toimintaohjeet vihjeen lopusta ja ota helpot pois.

Joukkueet kohtasivat viimeksi vain muutamia päiviä sitten Bostonissa, jossa Bruins otti omansa 5–1-voitolla. Hallitsevan mestarin osakkeet eivät ole edellisen kohtaamisen jälkeen nousseet – itse asiassa ne ovat laskeneet roimasti. Sairastilannetta on kauhisteltu viime aikoina ja nyt saadaan taas pumpata lisää vettä myllyyn. Vierailija on huippuvireessä ja liikkeellä parhaalla miehistöllään.

Colorado Avalanchen tilanne on tällä hetkellä synkkä. Tuoreimpana ilmoitettiin ykkössentterin Nathan MacKinnonin olevan vähintään kuukauden sivussa. Tähtipelaaja tekee sairaslistalla seuraa Gabriel Landeskogille, Darren Helmille sekä Valeri Nitšuškinille, Josh Mansonille, Kurtis MacDermidille, Bowen Byramille ja Evan Rodriguesille. Ilmeisesti Nitšuškin on jo päässyt jäälle, mutta pelikunnon saavuttaminen vaatinee vielä aikaa. Edellisessä Boston-matsissa loukkaantui lisäksi Artturi Lehkonen, jonka pelaaminen on epätodennäköistä.

Jos ihmeitä ei tapahdu, on Avalanchella odotettavissa jopa tähän asti nähtyä synkemmät ajat. Liikaa pelaajia on telakalla ja vaikka joukkueella on leveyttä, ei sitä ihan loputtomiin saakka riitä. Kuten sanottu, Bruins moukaroi edellisessä keskinäisessä kamppailussa sunnuntain vastaisena yönä taululle 5–1-voiton. Tämän jälkeen Colorado ehti hävitä surkealle Philadelphia Flyersille ja nyt luvassa on uusi testi kovakuntoista Bruinsia vastaan.

Parhaalla miehistöllään Ball Arenalle marssiva Boston syö isännän elävältä ja todennäköisesti selvin numeroin. On hämmästyttävää, että lähes tuplapalautusta tyrkytetään edelleen, vaikka lähtökohdat puoltavat ylivoimaisesti vieraita. Oliko MacKinnonin loukkaantuminen lopullinen niiitti isäntien syöksykierteen jatkumiselle? Se nähdään pian, mutta ainakaan Bruins ei armopaloja jakele. Täydellä panostuksella Jim Montgomeryn miehistöä kiinnitetään kupongille (1×2).

Iske betsi Bostonille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ repaleista Coloradoa vastaan, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Boston Bruins” 25€ panoksella.
4. Kun veto osuu, saat 48€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta betsin tuloksesta ja heti Lightningin matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.