NHL pe 16.12. klo 04:00

Colorado Avalanche - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rantasella on vahva hartiat, mutta riittäkö nekään kantamaan Coloradoa illasta toiseen? Buffalo tykittää tiensä voittoon!

Ensi yönä Colorado Avalanche saa vieraakseen Buffalo Sabresin. Joukkueet kohtasivat kuun alussa ja tuolloin Colorado onnistui hakemaan vierasvoiton lukemin 6-4. Kyseisessä ottelussa avainroolissa oli Nathan MacKinnon kahdella maalilla ja kolmella syöttöpisteellä. Nyt Colorado joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman MacKinnonia ja mikäli ottelu maali-iloitteluksi muodostuu, voi isännät hyvinkin joutua tällä kerralla tyytymään katsojan rooliin.

Coloradon on joutunut kamppailemaan suurten loukkaantumishuolien kanssa ja vaikka esimerkiksi Valeri Nichushkin ja Artturi Lehkonen ovat palanneet kokoonpanoon, on tilanne vielä kaukana optimaalisesta. Suurimpana menetyksen on tietenkin jo tovin sivussa ollut MacKinnon. Hänen ollessa sivussa Mikko Rantanen on ottanut paikan ykkösketjun keskeltä ja hän muun muassa kantoi Coloradon voittoon toissa ottelussa St. Louisia vastaan viimeistellen kaikki kolme maalia.

NHL

@NHL
Mikko Rantanen gets the @Energizer OT Winner for the @Avalanche! 🚨

Jos jotain, niin ainakin mielenkiintoinen joukkue Buffalo on seurattavaksi. Otteet vaihtelee suuresti ja illasta toiseen ennen kaikkea maaleja tykitetään molempiin päätyihin. Kukapa olisi uskonut, että vielä tässä vaiheessa kautta Buffalo on sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue. Iso kiitos kuuluu Tage Thompsonille, joka komeilee tehoilla 23+21 pistepörssin kolmantena Edmontonin tähtien takana. Vastapainona 103 maalia omiin on syynä sille, miksi vieraat on sarjataulukossa divisioonan hännillä. Poissaolijoista nostettakoon esille Jeff Skinner, joka on ollut Thompsonin jälkeen vieraiden toiseksi tehokkain hyökkääjä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
Tage Thompson with an absolute LASER 🏹

Colorado on vaikeuksista huolimatta suoriutunut kelvollisesti, mutta ei se missään nimessä ole tällä hetkellä parhaassa iskussa. Koko kauden osalta hallitseva mestari yltää tehtyjen maalien osalta vain sarjan keskikastiin, mutta vahva alakerta ja huippuyksilöt tarjoaa kerta toisensa jälkeen mahdollisuuden voittaa. Tähän taistoon Uhmapelaajat näkee kuitenkin Buffalolla kertoimia paremman mahdollisuuden voittoon, joten lopullista vierasvoittoa isketään lapulle. Vieraat on osittain päässyt viime aikoina tykittämään maaleja heikkojen joukkueiden kustannuksella, mutta ei yllättäisi jos se saa myös Coloradon alakerran tärisemään. Jos tili puuttuu, katso alta ohjeet kuinka pääset käsiksi Galaksinon herkulliseen tarjoukseen!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Buffalolle (ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Buffalo Sabres” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 65€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.