to 14.10. klo 05:00

Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks

Jäävätkö maalit vähiin Kanadan olympiavahtien kohtaamisessa?

Colorado Avalanche avaa NHL-kautensa ottelulla Chicago Blackhawksia vastaan. Kausiennakoissa Colorado on nostettu yhdeksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista, kun taas Chicago on pääsääntöisesti jätetty pudotuspelien ulkopuolelle. Kauden avausottelussa tasoeroilla ei ole niin isoa merkitystä, kun pelissä on vielä paljon hakemista. Matalalle maalimäärälle sen sijaan on tarjolla hyvää kerrointa riskiin nähden. Pelivalintamme onkin, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tao 2-0 loppulukemiin.

Harjoituskaudella sekä Coloradon että Chicagon matseissa on isketty kovia maalimääriä. Tämä ei kuitenkaan ole olennaista ensi yön ottelun kannalta, sillä puolustuspeli on harjoitusmatseissa aivan eri tasolla kuin runkosarjassa. Harkkaottelussa pelaajilla ei ole samanlaista mielenkiintoa blokata laukauksia tai kerätä mustelmia maalin edessä. Näin ollen harjoituskauden suoritukset eivät ole kovin olennaisia enää, kun aletaan pelata sarjapisteistä.

Betsaa 1€ Coloradolle – saat 30€ ilmaisvedon jos Arizona kaatuu

Iske sunnuntain matsiin euron paukku Coloradon voitolle – jos hurrikaani pyyhkii pöydän, saat 30 euron ilmaisvedon!

☝️Lisäksi saat ensitalletuksesi tuplana!

OTA TÄSTÄ

Matalan maalimäärän puolesta puhuu myös joukkueiden maalivahdit. Coloradon Darcy Kuemper ja Chicagon Marc-Andre Fleury edustavat todennäköisesti Kanadaa ensi kevään olympialaisissa, joten heidän voi hyvällä omatunnolla sanoa kuuluvan NHL:n eliittiin. Coloradon puolustus on myös yksi NHL:n parhaista ellei paras. Devon Toews on sarjan aliarvostetuimpia puolustajia, ja hänen lisäkseen joukkueesta löytyy Cale Makar, Samuel Girard ja ikäluokkansa parhaisiin lupauksiin kuuluva Bowen Byram.

NHL:n alkukaudella kaikki on aina mahdollista. Joukkueiden peli ei ole vielä loksahtanut paikalleen, ja isoja yllätyksiä nähdään. Samaan tapaan matseissa voidaan paukuttaa hurjia maalimääriä, tai maalinteossa voi olla isoja ongelmia. Harjoituskauden perusteella uskomme, että Colorado ja Chicago ennemmin painottavat puolustuspelaamisen tärkeyttä tässä vaiheessa kautta, kun maalintekopeli toimi hyvin harjoituskaudella. 2,32 kerroin alle 5,5 maalimäärälle tuntuu riskiin nähden houkuttelevalta pelivalinnalta.

 

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %