NHL pe 04.11. klo 20:00

Colorado Avalanche - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Patrik Laine pelaa taas NHL:ää Suomessa! Muistatko, kuinka tamperelainen syttyi vuonna 2018?

NHL-sirkus saapuu Tampereelle, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat Nokia Arenassa kahdesti kuluvalla viikolla. Joukkueiden voimasuhteissa on pelillisesti, paperilla, tilastoissa ja oikeastaan millä tahansa mittarilla merkittävä ero. Täysin arjesta irrallinen näytöstapahtuma, pelipaikka kaukana kotia sekä vieras kulttuuriympäristö lisäävät kuitenkin muuttujia. Edellä mainitun voisi ajatella hyödyttävän hivenen enemmän altavastaajaa eli sinitakkimiehistöä. On myös huomioitava, että tarunhohtoisen alkukaudella Avalanche ei ole vielä täysin yltänyt hallitsevalle mestarille asetettuihin odotuksiin.

Tulitteko muuten ajatelleeksi, että esimerkiksi Patrik Laine pelaa perjantaina jo kolmannen NHL-ottelunsa Suomessa? Totta se on! Melko tasan neljä vuotta sitten tamperelaistykki pääsi ilahduttamaan kotikatsomoaan Helsingissä, mutta nyt pelataan kaiken kukkuraksi miehen kotikaupungissa eli Tampereella. Lainetta voi luonnehtia jopa orastavaksi mielialapelaajaksi, joten mikäpä muu Columbus-hyökkääjää voisi enemmän sytyttää? Kenties Fazerin Dumle-suklaa – ainakin alla olevan videon perusteella.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Oli miten oli, vahvaa näyttöä laitahyökkääjän Suomi-sytykkeestä on olemassa jo neljän vuoden takaa. Kun 24-vuotias hyökkääjä oli kaudella 2018–2019 Helsingissä silloisen seuransa Winnipeg Jetsin kanssa luutimassa Global Series -otteluita Florida Panthersia vastaan, oli alkukausi ollut erittäin haastava. Maaleja ei ollut meinannut tulla millään, eikä homma toiminut edes ylivoimalla. Ensimmäisessa Helsingin otteluista Laine takoi hattutempun ja kaksi erikoistilannemaalia. Toisessa väännössä Jets kärsi tappion iskien vain kahdesti, mutta suomalainen oli vireensä löytänyt ja teki jälleen nyytin. Syttyykö Laine urotekoihin myös Tampereella?

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
What's @PatrikLaine29's favorite Finnish candy? 🤔

Pelillisesti Colorado Avalanchea voi pitää selvänä ennakkosuosikkina, eikä perinteinen 1×2-kerroinasettelu ole tuonut perjantain kamppailua silmällä pitäen ihmeellisyyksiä. Suurin yllätys kertoimissa olikin ehkä se, ettei niitä ole. Melkoinen pomppu joukkueille on kuitenkin siirtyä pelaamaan valtameren toiselle puolelle ja täysin uusiin ympyröihin. Fasiliteetit Nokia Arenalla ja reissussa toki muutenkin läpäisevät varmasti NHL-standardit, mutta muuttujia syntyy silti.

Vaikka jaossa on ihan yhtä hyviä runkosarjapisteitä kuin Yhdysvalloissa, on tuplapeliviikonloppu ennen kaikkea näytöstapahtuma. Tällaisessa muutostilassa hyötyy lähes aina altavastaaja eli tässä tapauksessa Blue Jackets. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan, mitä tuleman pitää! Pelivalinnaksi avauskamppaluun otetaan täydellä panostuksella Suomen, Tampereen, NHL:n ja Columbuksen kultapojan Laineen täysosuma. Hyppää tästä Mr. Greenille ja hyödynnä loistava tervetuliaistarjous ja kerroin 2,65 ennen kuin se putoaa!