ma 08.04. klo 05:00

Colorado Avalanche - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko Rantanen pelikunnossa? Isäntä niskan päällä tulikuumassa taistelussa divisioonan voitosta!

Colorado Avalanche on ylivoimainen kotijoukkue ja se sai huilata edellisenä pelipäivänä, kun Dallas Stars puolestaan kävi hakemassa tappion heittopussijoukkue Chicago Blackhawksia vastaan. Divisioonan voittotaistelu on kutkuttavassa tilanteessa ja kotietu on nimenomaan Centralissa merkittävässä roolissa, sillä isäntien koti- ja vieraspelaamisella on ollut kuluvalla kaudella eroa kuin yöllä ja päivällä.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toistaiseksi divisioonansa kärkijoukkueilla on eroa vaivaiset kolme pistettä – sen varmisti Starsin tappio Blackhawksille myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa. Molemmilla on jäljellä enää viisi ottelua, joten maanantaiyön kamppailussa on jättimäiset panokset. Voitolla isäntä nousisi vain pisteen päähän tähtirinnoista ja Avalanchen tappiolla Dallas puolestaan tarraisi jo vahvasti kiinni divisioonan voittoon.

Yksi merkittävä kysymys kotijoukkueen kannalta on, pelaako Mikko Rantanen. Toki isäntä ei missään nimessä yhden tähden puuttumiseen kaadu, mutta suomalaistykin merkitys on suuri. Rantanen jätti kentän etuajassa Edmonton-vierailulla lauantain vastaisena yönä ja pelaaminen on epävarmaa. Muilta osin kotijoukkueen rivit ovat kuitenkin kasassa ja tuhopotentiaalia riittää.

Dallas Stars on puolestaan menettänyt vastikään askiin palanneen Tyler Seguinin uudelleen sairastuvalle ja Jevgeni Dadonovin kauden on kerrottu jo aiemmin olleen ohi. Toistaiseksi kakkoskentälliseen nousi huippukautta pelaava Wyatt Johnston, mutta siirto ei toiminut ainakaan edellisessä ottelussa aivan toivotulla tavalla. Muutos oli erikoinen, koska Johnston on pelannut erinomaisesti nimenomaan keskushyökkääjänä ja Jamie Bennin sekä Logan Stankovenin kanssa. Peter Deboer heitti ehkä parhaan hyökkääjäkoostumuksensa roskikseen siirtämällä Johnstonia sinänsä ansaitusti isompaan ruutuun. Saa nähdä, palauttaako konkariluotsi kolmosvitjan takaisin entiselleen Denverissä.

Avalanche on ollut todella vahvoilla keskinäisissä kohtaamisissa ja helmikuun lopulla se voitto Dallasin murskanumeroin 5–1 nimenomaan kotonaan. Alkuvuodesta joukkue haki myös vierasvoiton Deboerin miehistön nenän edestä. Kokonaisuudessaan Colorado on voittanut keskinäisistä otteluista kolme ja Stars yhden, mutta vierailija ei ole kertaakaan onnistunut ryöstämään pisteitä Ball Arenalta, kuten ei moni muukaan kilpakumppani. Maanantaiaamun pelivalinnaksi tintataan kotivoittoa (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Colorado Avalanche” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.