la 11.12. klo 04:00

Colorado Avalanche - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Coloradon ja Detroitin välille on odotettavissa maalijuhlat!

Kaksi tappiota alla, muutama paha poissaolo ja nyt väsyneenä matka sarjan eniten maaleja tehneen joukkueen vieraaksi. Helppoa matsia ei siis ole luvassa, kun Detroit Red Wings ottaa tulevana yönä mittaa Colorado Avalanchesta. Tasoero on suuri ja lähtökohdat selvät – tulevasta ottelusta on lupa odottaa ilotulitusta.

Coloradolla menee tällä hetkellä lujaa. Kuten aiemmin sanottua, kyseessä on sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue – 99 maalia 23 ottelussa on mielipuolinen suoritus. Etenkin viime aikoina tulitus on ollut hurjalla tasolla, sillä viimeisissä kymmenessä matsissa maaleja on syntynyt yli viisi per ottelu. Siinä samalla kuitenkin alakerta on ollut erittäin haavoittuvainen ja omissa on kolissut kiitettävällä tahdilla. Toistaiseksi ei ole hätää, sillä runkosarja menee Coloradolta leikitellen läpi ja ei suuremmin haittaa viisi omiin mennyttä, jos itse teet kuusi. Nathan MacKinnon on 13 ottelussa tehnyt vain 2 maalia, joten nälkää varmasti riittää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroitin kausi on pitänyt sisällään paljon vaihtelua. Hyvät ja huonot jaksot tuntuu vaihtelevan tasaiseen tahtiin ja nyt näyttäisi olevan heikompi jakso tulossa. Viiden ottelun voittoputki meni katki ja nyt alla on kaksi tappiota maalierolla 4-11. Vieraissa Detroitilla on ollut isoja ongelmia ja suuri osa pisteistä on tullut kotona. Viime yön tappion jälkeen 13 reissuottelussa omiin on mennyt 51 maalia. Tyler Bertuzzin ja Jakub Vranan poissaolot vie ison siivun hyökkäyspotentiaalista, mutta enemmän huolia on alakerrassa, sillä nyt jo valmiiksi heikosta alakerrasta sivussa ovat todennäköisesti Gustav Lindström, Troy Stecher ja Marc Staal.

Isänniltä voidaan jälleen odottaa hyökkäyspään dominointia, mutta Detroitilta löytyy etenkin ykkösketjun voimin mahdollisuus iskeä Coloradon ailahtelevaan alakertaan. Peli-idean osalta otetaan pieni kokeilu overia, jolle Unibet tarjoaa 6,5 linjalla 2,12 kerrointa. Detroit tuskin haluaa aluksi väsyneenä lähteä mukaan ilotulitukseen, mutta Coloradon saatua maali tai pari on vieraiden nostettava riskitasoja ja sitä myöten ottelu saattaa revetä täysin.