NHL ma 16.01. klo 22:00

Colorado Avalanche - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt? Coloradolta nähtiin pitkästä aikaa murskaava suoritus – alkaako tästä hallitsevan mestarin uusi nousu, vai palaako nälkäinen Detroit voittojen tielle?

Maanantaina on luvassa huippukiekkoa loistavaan katseluaikaan ja erittäin mielenkiintoinen taisto käydään Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin välillä. Joukkueilla on hyvin erilaiset ottelut alla – Colorado sai paljon kaivatun onnistumisen ja vieläpä hyvällä esityksellä kaataen Ottawa Senatorsin lukemin 7-0, kun puolestaan Detroit oli aivan umpisurkea Columbus Blue Jacketsia vastaan etenkin puolustussuuntaan.

Coloradon kausi on ollut erittäin vaikea ja tietyllä tapaa jopa hallitsevan mestarin paikka pudotuspeleihin alkaa olla uhattuna. Osa heikosta menestyksestä menee loukkaantumisten piikkiin ja isäntien tuuri sillä saralla on ollut todella heikkoa. Ei kuitenkaan voi sivuuttaa sitä, että peli hyökkäyssuuntaan on ollut huomattavasti odotettua tehottomampaa. Viimeisistä kymmenestä ottelusta Colorado on voittanut vain kolme ja voitto Ottawasta oli ensimmäinen varsinaisella peliajalla sitten 18.12. pelatun Nashville-ottelun jälkeen. Huolestuttavinta on, että tappiota on tullut joukkueille kuten Vancouver Canucks, Arizona Coyotes ja Chicago Blackhawks.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche

@Avalanche
“We finally played a full 60 minutes here tonight.”

#GoAvsGo

Detroit on ollut viime aikoina erikoinen joukkue. Ensin se hävisi otteluita pitkälti heikon erikoistilannepelaamisen vuoksi, kunnes se nappasi kaksi erittäin kovaa voittoa Winnipeg Jetsiä ja Toronto Maple Leafsia vastaan. Viimeisin ottelu Columbus Blue Jacketsin isäntänä kuitenkin on osoitus siitä, miksi vieraat ei vielä pudotuspeleihin ole menossa. Detroit oli selvä suosikki, mutta kaksi ensimmäistä erää se oli täysin unessa ja varsinkin omassa päädyssä avopaikkoja irtosi liukuhihnalta. Kolmas erä oli täysin Detroitin, mutta lopulta se nousi vain maalin päähän oltuaan 0-4 tappiolla.

Colorado ei viimeisimmästä voitosta huolimatta vakuuta, joten Uhmapelaajat lähtee hakemaan maltillista kokeilua suoran vierasvoiton(1×2) puolesta. Vierailla on kasvojenpesun paikka heikon Columbus-ottelun jäljiltä ja vaikka tuloksia on tullut vaihtelevasti, on Detroit pystynyt pelillisesti haastamaan myös kärkitason joukkueita. Se missä vieraat antaa etua on ylivoimapeli, mutta sen onneksi Colorado ei taitavista nimimiehistä huolimatta ole ollut silläkään osa-alueella aivan odotusten tasolla.