NHL ti 22.03. klo 03:30

Colorado Avalanche - Edmonton Oilers

Pystyvätkö Oilersin supertähdet vastaamaan Coloradon laatuun?

Kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta taisteleva Edmonton Oilers matkustaa läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan pitävän Colorado Avalanchen vieraaksi. Viidellä pisteellä pudotuspeliviivan yläpuolella majaileva Edmonton kaipaa kipeästi pisteitä, mutta nähtäväksi jää pystyvätkö Edmontonin supertähdet vastaamaan Coloradon maalintekovoimaan.

Colorado on ollut läpi kauden yksi sarjan parhaista joukkueista. Colorado pitääkin hallussaan läntisen konferenssin kärkipaikkaa yksinäisessä ylhäisyydessään. Joukkueesta on vaikea löytää suuria heikkouksia, sillä Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen johtama hyökkäys takoo maaleja liukuhihnalta ja samaan aikaan Coloradon puolustuspeli on ollut erinomaista.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Edellisessä kolmessa ottelussaan, jotka kaikki päättyivät Coloradon voittoon, joukkueen verkkoon on isketty vain kolme täysosumaa. Mukaan mahtui muun muassa tällä kaudella todella tehokkaasti esiintyneen Calgary Flamesin nollaus. Ainoana miinuksena voidaan nostaa muutama loukkaantuminen, kun Gabriel Landeskog, Samuel Girard ja Bowen Byram ovat olleet sivussa Coloradon kokoonpanosta. Tämäkään ei ole kuitenkaan hidastanut joukkueen lentoa.

Edmontonin vuoristoratamaisen kauden suunta on osoittanut viime aikoina suoraan ylöspäin. Joukkue on voittanut kaikki viisi edellistä otteluaan. Kolmeen edelliseen otteluun Edmonton on takonut peräti 19 täysosumaa. Tästä ei kuitenkaan kannata hämääntyä liikaa, sillä nämä maalit on isketty puolustuspelillisesti heikkojen New Jerseyn, Buffalon ja Detroitin verkkoon.

Lisäksi Edmonton on ollut paljon vahvempi kotikaukalossaan, kun taas vieraissa joukkueella on ollut huomattavasti vaikeampaa. Edmonton on voittanut edellisestä kuudesta vierasottelustaan vain kaksi. Pistepörssin kärkipaikkoja miehittäviä Connor McDavidia ja Leon Draisaitlea ei voi liikaa ylistää, mutta Coloradon materiaali riittää haastamaan Edmontonin maalintekokilpailussa ja kotikenttä tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden laittaa Oilersin supertähdet todella ahtaalle. Kanadalaisryhmä kärsii niin ikään loukkaantumisista, sillä Ryan Nugent-Hopkins ja Kyle Turris ovat sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Vaikka molemmat joukkueet ovatkin esittäneet viime aikoina hyviä otteita, on Coloradon etulyöntiasema täysin selvä. Joukkueen materiaali on laajempi kaikilla kentän osa-alueilla, eikä Edmonton pääse nyt juhlimaan edellisten otteluiden tavoin kotikaukalossaan. Pelivalinnaksi Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan Coloradon voiton varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa