NHL pe 03.06. klo 03:00

Colorado Avalanche - Edmonton Oilers

Jatkuvatko maalijuhlat Avalanchen ja Oilersin välillä?

Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin väliset konferenssifinaalit käynnistyivät maalijuhlilla, kun kotijoukkue Avalanche nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan 8–6-lukemin. Ottelusarjan avaus osoitti, että finaalipaikka tullaa ratkomaan maalintekokilpailuita voittamalla, eikä kummankaan joukkueen puolustuspeli ollut minkään tasoista ensimmäisessä osaottelussa.

Avalanchen leveä hyökkäyskalusto paukutti maaleja liukuhihnalta Oilersin verkkoon ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä. Oilersin puolustuskalusto tai joukkueen maalilla torjunut Mike Smith eivät pystyneet vastaamaan Nathan MacKinnonin ja Cale Makarin yksilötaitoon ja viimeistelyvoimaan. Mikko Koskinen vaihdettiinkin Oilersin tolppien väliin ottelun puolenvälin tienoilla kuuden maalin ryöpytyksen jälkeen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Läpihuutoa ottelusarjasta ei kuitenkaan ole tulossa Avalanchen kannalta. Ottelun kolmannessa erässä Oilers nousi neljän maalin takaa jo maalin päähän. Avalanchen puolustuskalusto oli läpi ottelun vaikeuksissa Oilersin supertähtien pelinopeuden kanssa. Sam Girardin poissaolo on jättänyt selkeä loven joukkueen puolustukseen. Lisäksi Avalanchen maalivahti Darcy Kuemper joutui jättämään ottelun kesken toisessa erässä ja joukkueen jo valmiiksi epävarma maalivahtitilanne on nyt vielä suurempi kysymysmerkki.

Oilers ykkösnimet ottelussa olivat vähemmän yllättäen Connor McDavid ja Leon Draisaitl. Pelkkä supertähtien läsnäolo luo Oilersille jatkuvasti laadukkaita maalipaikkoja, mutta myös lisää tilaa ja aikaa joukkueen muille hyökkääjille. Oilersin ylivoimapeli on ollut erinomaista läpi pudotuspelien ja maistiaisten tästä sai myös Avalanche. Oilersin puolustuspeli on ollut puolestaan todella heikkoa. Avalanche-ottelusarjan avausottelu oli kuin kopio Calgary Flames-ottelusarjan ensimmäisestä ottelusta. Joukkueen puolustus ei pysty pysäyttämään Avalanchen supertähtiä ja joukkueen maalilla Smith on ollut todella ailahtelevainen läpi pudotuspelien.

Avalanchen ja Oilersin ottelusarjasta on muodostumassa joukkueiden hyökkäyspään supertähtien taisto. Kummankaan joukkueen puolustuskalusto tai maalivahti ei pysty pysäyttämään vastustajan hyökkääjiä. Avalanchen hyökkäyksen materiaalin leveys on liikaa Oilersin puolustukselle, kun taas Oilersin järjettömällä tahdilla pisteitä takoneet supertähdet ovat täysin pysäyttämättömiä. Uhmapelaajat uskoo maalijuhlien jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan toisen ottelun maalimääräksi yli 7 täysosuma.

10 euroa pelirahaa