NHL su 19.02. klo 22:00

Colorado Avalanche - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Töhöileekö Edmonton jälleen? Tällä kertaa eivät ylikuormitetut ykköstähdet pelasta!

Colorado Avalanche palaa menestyksekkäältä vierasreissulta takaisin kotiyleisönsä eteen, kun Ball Arenassa vierailee Edmonton Oilers. Molemmat joukkueista olivat askissa myös edellisenä iltana ja tähän suhteutettuna isäntää voisi pitää jopa kertoimien osoittamia voimasuhteita suurempana ennakkosuosikkina. Lumivyörymiehistö on muutenkin viime aikoina ollut selvästi pirteämpi ja positiivisempi ilmestys – vaikuttaa väistämättömälle, että surkea Oilers-puolustus revitään jälleen kerran riekaleiksi.

Neljästä vierasottelustaan kuluvalla viikolla yhtä pistettä vajaan täyden potin saalistaneella Colorado Avalanchella on toista kertaa harvinaisen lyhyessä ajassa perättäiset pelipäivät. Edellisen kerran keskiviikko- ja torstaiyönä homma toimi mallikkaasti. Ensin joukkue taisteli tasokkaassa kamppailussa rinta rinnan Tampa Bay Lightningia vastaan, mutta joutui taipumaan jatkoilla. Jälkimmäisessä kamppailussa joukkue otti upean 2–3-taisteluvoiton tehokkaalla viimeistelyllä Minnesota Wildia vastaan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Edmonton pelasi viimeksi viime viikonloppuna perättäisinä päivinä ja sen osalta homma ei yhtälailla vakuuttanut. Ensin joukkue tehoili Ottawan nurin maalein 3–6, mutta sen jälkeen heittopussijoukkue Montréal Canadiens ylsi käsittämättömään 6–2-voittoon sunnuntaina. Oilers repsahtelee ja viime lauantaista käynnistyi parin tappion kierre. Edes Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin supervoimista ei ole juuri hyötyä, jos joukkue päästää neljä, viisi tai kuusi maalia ottelua kohden.

Ryan Murray sekä Klim Kostin ovat vieraiden osalta varmuudella sivussa. Isänniltä puuttuvat puolestaan hyökkääjät Gabriel Landeskog ja Darren Helm sekä puolustaja Erik Johnson ja maalivathti Pavel Francouz. Poissaolotilanne on molemmilla tällä hetkellä hyvä, joten siihen ei ole betsien suhteen nojaamista. Toki tiedostetaan, että Edmontonin puolustus on reikäjuustoa ja Murrayn loukkaantuminen ei ainakaan ole auttanut. Toisaalta maalivahdit Stuart Skinner ja Jack Campbell eivät viime aikoina ole sen paremmin vakuuttaneet.

Pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen pääsevä Colorado on tulikuumassa vireessä ja sillä on erinomainen viikko alla. Eilen joukkue niittäsi taululle tylyllä esityksellä 1–4-voiton St. Louis Bluesin vieraana. Edmonton puolestaan hävisi toistamiseen numeroin 4–5 jatkoajalla, kun New York Ranger haki Rodgers Placesta täyden pistepotin. Riittääkö ylikuormitettujen ykköstähtien potku pitämään hommaa edes aisoissa sunnuntaina? Sopii epäillä! Lapulle tankataan reilulla panostuksella kotivoittoa (1X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Colorado Avalanche), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Colorado Avalanche” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.