NHL to 30.03. klo 05:00

Colorado Avalanche - Minnesota Wild

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Minnesotan nuori tähti liekeissä! Jatkuuko tehoilu huippuvireisen Coloradon vieraana?

Ensi yönä Läntisen konferenssin huippumatsissa Minnesota Wild matkaa Colorado Avalanchen vieraaksi. Molemmat joukkueet on takonut vahvaa tulosta ja kaikin puolin laadukasta matsia sopii odottaa. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat helmikuun puolella ja silloin Colorado onnistui viemään voiton vieraissa lukemin 2-3. Vauhtia varmasti riittää, mutta maalijuhlat ei ole itsestäänselvyys.

Isännät on päässyt hyvään lentoon juuri pudotuspelien alla ja tällä hetkellä Läntisen konferenssin kärkipaikasta käydään kiivasta taistosta. Viimeiset 10 ottelua on tuonut komeat yhdeksän voittoa, mutta tilannetta on helpottanut varsin kevyt otteluohjelma. Mukaan mahtuu muun muassa Anaheim, Montreal, Chicago ja lisäksi Arizona on asettunut vastaan peräti kolmesti. Colorado on läpi kauden joutunut kamppailemaan poissaolojen kanssa, mutta hiljalleen pudotuspelien lähestyessä terveystilanne alkaa olemaan taas parempi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche

@Avalanche
Nate Dogg with the moves and the SNIPE 🚨

#GoAvsGo

Minnesota on viime aikoina joutunut tulemaan toimeen ilman tähtihyökkääjä Kirill Kaprizovia. Vaikka kyseessä on ehdottomasti todella kovan luokan menetys, on myös uusia vastuunkantajia löytynyt, sillä nuori hyökkääjä Matthew Boldy on ottanut suurempaa roolia ja esimerkiksi edellisiin viiteen otteluun hän on iskenyt hurjat yhdeksän maalia. Isossa kuvassa vieraiden tehot on ollut liikaa juurikin Kaprizovin varassa ja tehtyjen maalien osalta joukkue on sarjan keskitason alapuolella.

Minnesota Wild

@mnwild
Don't really have words. 🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢🧢

#mnwild

Vaikka viime aikoina maalihanat on ollut auki molempien joukkueiden matseissa, on Uhmapelaajien odotukset vähämaalisessa mittelössä ja peli-ideaksi otetaan alle 5,5 maalia. Kumpikin joukkue on ollut maaliodottamien valossa sarjan parhaimmistoa omassa päädyssä ja vaikka isänniltä löytyy tähtiloistoa enemmän kuin riittävästi, on se päässyt parantelemaan tilastoja heikompia joukkueita vastaan. Vierailla puolestaan Kaprizovin poissaolo tuo omat ongelmansa varsinkin Coloradon tasoista huippujengiä vastaan.