NHL la 10.12. klo 04:00

Colorado Avalanche - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä aikaile! Colorado valtavissa ongelmissa – Rangers jopa vieraskaukalossa selvä suosikki!

Perjantain ja lauantain välisenä yönä on mielenkiintoinen matsi tarjolla, kun siipirikkoinen Colorado Avalanche isännöi New York Rangersia. Normaalissa tilanteessa Colorado olisi kotona suosikki, mutta tällä hetkellä isäntien rosteri on kaukana parhaasta. Tässä on Rangersin sauma napata kolmas peräkkäinen voitto, sillä harvemmin vastaan asettuu huippujoukkue, joka on näin heikossa tilanteessa.

Hallitseva mestari elää tällä hetkellä erittäin vaikeita aikoja. Otteet ei ole oikeastaan koko kauden aikana yltänyt ainakaan maaliodottamien osalta sarjan kärkitasolle ja monesti joukkue on ollut pitkälti kärkiyksilöiden varassa. Lisäksi loukkaantumiset on ollut riesana ja nyt tilanne on erittäin vaikea.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Loukkaantuneiden lista on todella pitkä ja sieltä löytyi esimerkiksi edellisessä pelissä Nathan MacKinnon, Valeri Nichushkin, Bowen Byram, Artturi Lehkonen, Evan Rodrigues ja monia muita. Lisäksi Gabriel Landeskog on ollut sivussa koko alkukauden. Joitain pelaajia voi tulla takaisin kokoonpanoon, mutta joka tapauksessa ensi yönä kaukaloon luisteleva nippu on kaukana mestarijoukkueesta.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Nathan MacKinnon (upper body) will miss approximately 4 weeks.

Rangers löytyy Itäisestä konferenssista sijalta 9. Ei siis aivan kärkipaikoilta, mutta lopulta vieraiden tilanne näyttää ihan hyvältä. Maaliodottamissa se kuuluu sarjan parhaaseen kolmannekseen, vaikkakin viime aikoina tulosten osalta on ollut heikompaa. Hiljattain Rangerilla oli jakso, jolloin kuudesta ottelusta irtosi vain yksi voitto, mutta nyt alla on kaksi voittoa St. Louis Bluesista ja Vegas Golden Knightsista.

Erikoistilanteissa edun voi myös sanoa nyt olevan melko tasan. Rangersilla on kaksikosta vahvempi alivoima ja vaikka Colorado on toistaiseksi ylivoimaprosentin osalta edelleen sarjan ykkönen, on esimerkiksi MacKinnonin poissaolo ylivoimalta iso menetys. Uhmapelaajat hyppää Rangersin kelkkaan ja lapulle painetaan suoraa vierasvoittoa (1×2). Galaksinolta saadaan 2,20 kerroin ja alta vielä näet ohjeet, joiden avulla otat betsistä kaiken irti. Älä aikaile, kertoimet on jo laskemaan päin!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ 1×2 – Rangersille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – New York Rangers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.