Liiga ke 14.12. klo 04:00

Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Helpotusta kokoonpanoon! Kärrääkö hattutemppu-Rantanen Coloradon uuteen nousuun?

Colorado Avalanchen pelaajatilanne on yhä haasteellinen, mutta joukkue sai tappioputkensa poikki edellisessä kamppailussaan. Kokoonpanoon on palannut pari kärkikorin hyökkääjää, mikä tuntui helpottavan menoa selvästi. Jopa Philadelphia Flyers onnistui hiljattain kaatamaan repaleisen Avalanchen, mutta nappaako isäntä keskiviikon vastaisena yönä revanssin.

Pelaajatilanne on Coloradolla yhä haastava, mutta Artturi Lehkonen sekä Valeri Nitšuškin ovat hiljattain hypänneet takaisin kokoonpanoon. Laiturikaksikko pelaa ykköskentällisessä yhdessä Mikko Rantasen kanssa. Viimeisimpänä mainittu eli numero 96 kärräsi Avalanchen upeasti 3–2-jatkoaikavoittoon sen edellisessä kamppailussa St. Louis Bluesin vieraana viimeistellen hattutempun eli kaikki joukkueensa maaleista.

Kokoonpanosta isännillä jatkavat sivussa esimerkiksi puolustajat Bowen Byram ja Josh Manson sekä hyökkääjät Nathan MacKinnon, Evan Rodrigues ja koko kauden toistaiseksi sivussa ollut Gabriel Landeskog. Seuraava vastustaja Philadelphia Flyers kärsii niin ikään poissaoloista. Vaikka se viikko sitten onnistui kotonaan Coloradon kaatamaan, haisee tässä matsissa vahvasti revanssi.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Who wants to hear more dad jokes?

#GoAvsGo

Avalanche-voitto on Philadelphian ainokainen seitsemän kamppailun otannalla. Joukkueen riveistä ovat sivussa esimerkiksi pitkäaikaisloukkaantuneet Ryan Ellis sekä Sean Couturier ja Cam Atkinson sekä James Van Riemsdyk. Pelaajatilanne ei ole oranssipaitojenkaan osalta kaikista ihanteellisin mahdollinen ja sen käyrä on ollut melko pahasti laskeva.

Edellisen viikon 5–3-numeroin päättyneen keskinäisen kamppailun jälkeen Jared Bednarin miehistö on saanut rivejään kasattua. On vaikeaa uskoa, että Colorado toista kertaa surkeaa Philadelphiaa vastaan munaa. Rantasen ketju väläytti uudessa koostumuksessaan tehopotentiaaliaan Missourissa ja lisää voisi olla tulossa. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Colorado Avalanche -1,5).

Pelaa Coloradon voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ surkeaa Flyersia vastaan kohteella Colorado Avalanche -1,5, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Colorado Avalanche -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta betsin tuloksesta ja heti Lightningin matsin päätyttyä eli alkuperäisen betsin ratkettua.