NHL ma 01.01. klo 03:00

Colorado Avalanche - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hailauma jälleen hukassa – Coloradolle rutiinivoitto tarjolla!

Tulevana yönä NHL:ssä tarjoillaan alustavasti varsin yksipuolinen näytös, kun takaisin pohjamutiin vajonnut San Jose Sharks matkaa Colorado Avalanchen vieraaksi. Kaksikko on kohdannut kuluneella kaudella kahdesti – ensimmäisessä taistossa San Jose sinnitteli pisteille, mutta pari viikkoa takaperin Colorado nappasi voiton tyylikkäästi lukemin 6-2. Suunnilleen samanlaisia lukemia sopii odottaa myös nyt.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado on päässyt jälleen varsin kelvolliseen vireeseen, vaikkakin yksittäisiä tappioita on tullut vierasreissuilta. Omassa päädyssä on ajoittain ollut hieman haasteita, mutta hurja tulivoima on paikannut suurimman osan nukahduksista. Nathan MacKinnon pelaa loistavaa kautta ja hän komeilee pistepörssin toisella sijalla. Odotetusti Mikko Rantanen ja Cale Makar on tarjonnut vahvaa tulitukea, mutta myös Valeri Nichushkin pelaa piste per ottelu tahdilla. Vaikka kärkiyksilöiden jälkeen pudotus on melko suuri, on Colorado siitä huolimatta viimeistellyt sarjan toiseksi eniten osumia ottelua kohden.

Colorado Avalanche

@Avalanche
A point streak etched into history.

#GoAvsGo

San Jose on kulkenut melkoista vuoristorataa. Alku oli katastrofaalisen huono, marraskuun lopulla ja joulukuun alussa irtosi yllättävänkin paljon pisteitä varsin hyviltä joukkueilta ja nyt vieraat on taas tappioputkessa. Alla on seitsemän ottelua pisteittä ja ongelmia on oikeastaan joka puolella kaukaloa. Mackenzie Blackwoodin ollessa sivussa maalilta Magnus Chronalle annettiin startti viime ottelussa Edmontonia vastaan, mutta hänet tykitettiin vaihtoon jo ensimmäisessä erässä.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Is it 2024 yet? 🫤

Tasoero on suorastaan valtava ja se tietysti on myös markkinalla tiedossa, mutta siitä huolimatta vedot päästään ottamaan Coloradon kautta. Lapulle kelpaa Coloradon -2,5 maalin tasoitusveto, jonka kertoimet pyörii suurella osalla buukkereista 2,15 tuntumassa, mutta Galaksinolta saadaan irti 2,30. Jos tili vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja nappaa buukkeri haltuun ilmaisvedon kera!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Colorado -2,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Colorado Avalanche -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.