NHL ma 01.05. klo 04:30

Colorado Avalanche - Seattle Kraken

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Coloradon suomalaistähdet ottaa joukkuetta reppuselkään, vai tyssääkö hallitsevan mestarin pudotuspelit ensimmäiseen kierrokseen?

NHL:ssä pudotuspelien avauskierros laitetaan hiljalleen pakettiin ja todellisia jättiyllätyksiä on muhimassa, kun muun muassa hallitseva mestari Colorado Avalanche on ajautunut aina seitsemänteen otteluun asti Seattle Krakenia vastaan. Seattle on tarjonnut erinomaisen vastuksen ja pystynyt pimentämään Coloradon tähtiä, vaikkakin toki Mikko Rantanen on ottelu ottelulta noussut enemmän esiin ja toistaiseksi Rantanen on paukuttanut komeat kuusi maalia. Vaikka Colorado edelleen on suosikki, on Seattlellä kaikki avaimet yllätykseen.

Seattlellä oli jo edellisessä ottelussa paikka lyödä sarja pakettiin voitettuaan neljännen ja viidennen ottelun tiukin lukemin, mutta tärkeällä hetkellä Colorado alkoi saamaan juonesta kiinni. Seattle on jokaisessa ottelussa vastannut avausmaalista ja kuudennessa matsissa ensimmäisestä osumasta vastasi puolustaja Vince Dunn. Aivan avauserän lopulla Rantanen toi Coloradon tasoihin ja Coloradon suomalaiset oli läpi ottelun isossa roolissa. Rantanen sai syöttöpisteen Erik Johnsonin 2-1 osumaan ja Artturi Lehkonen puolestaan iski ottelun kaksi viimeistä maalia.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Let's do it again tomorrow.

#GoAvsGo | #OneWayOurWay

Seattlen tasaisen vahva suorittaminen koko rosterin voimin on saanut Coloradon ongelmiin ja lisäksi myös Philipp Grubauer on esiintynyt vahvasti tolppien välissä. Molemmilla joukkueilla on myös ollut epäonnea kokoonpanorintamalla, sillä Coloradolta Valeri Nichushkin on noussut otsikoihin kaukalon ulkopuolisten asioiden vuoksi ja Seattle puolestaan on joutunut tulemaan toimeen ilman komeat 40 maalia runkosarjassa tykittänyttä Jared McCannia. Andrew Cogliano on uusimpana sivussa kotijoukkueen puolelta.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
I can confirm that Andrew Cogliano suffered a fractured neck from the Jordan Eberle hit from behind in Game 6. He somehow returned in the third period but is now considered out indefinitely. #Avs

Vaikka Colorado on edelleen selvä suosikki menemään jatkoon, kelpaa Uhmapelaajille pieni kokeilu tasapelille 4,50 kertoimella. Seattle on pelannut ennakkoluulotonta jääkiekkoa eikä Colorado ole päässyt hyödyntämään kirkkaampaa tähtiloistoa. Otteluparista on muodostunut odotettua tasaisempi ja myös varsin vähämaalisia matseja on ollut tarjolla, joten tälläkään kerralla tulos tuskin repeää suuntaan tai toiseen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Coloradon ja Seattlen väliseen matsiin tasapelille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Colorado-Seattle 1×2 – Tasapeli” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 112,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.