NHL ke 19.04. klo 05:00

Colorado Avalanche - Seattle Kraken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitseva mestari on valmis! Colorado jättää Seattlen jalkoihin heti avausottelussa!

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä isketään jälleen NHL:n pudotuspeleissä neljä paria uunista ulos ja yön viimeisessä ottelussa hallitseva mestari Colorado Avalanche saa vastaansa Seattle Krakenin. Seattle esiintyi runkosarjassa hyvin ja paikka pudotuspeleissä oli enemmän mitä monet odotti edellisen kauden konttaamisen jälkeen, mutta todennäköisesti seinä tulee nyt nopeasti vastaan. Paineeton tilanne voi toki helpottaa, mutta Colorado on aikalailla kaikilla osa-alueilla kaksikosta vahvempi.

Coloradon kausi ei ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista ja tietyllä tapaa yhdessä vaiheessa kautta jopa pudotuspelipaikan yläpuolella oli kysymysmerkkejä. Joukkueen loukkaantumistilanne on tuottanut ongelmia ja esimerkiksi kapteeni Gabriel Landeskog ei ole pelannut koko kaudella. Tällä hetkellä tilanne toki alkaa olemaan jo selvästi parempi ja esimerkiksi runkosarjan lopulla sivussa ollut tähtipuolustaja Cale Makar on taas pelikunnossa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche

@Avalanche
New challenges. Same goal.

#GoAvsGo | #OneWayOurWay

Seattle tosiaan lähtee selvänä altavastaajana eikä odotukset oli kovinkaan korkealla. Runkosarjassa nähtiin ajoittain erittäin vahvoja otteita, mutta tosipelien alkaessa ongelmaksi voi muodostua se, että todellisia tähtipelaajia ei esimerkiksi Coloradon tavoin löydy. Jared McCann viimeisteli komeat 40 maalia, mutta aikaisemmin hän oli ylittänyt 20 maalin rajan vain kerran, joten nähtäväksi jää pystyykö hän kantamaan kovassa paikassa isoa vastuuta.

Sportsnet

@Sportsnet
Jared McCann is a 40 goal scorer. 🚨

Colorado päätti runkosarjan nousujohteisesti ja hallitseva mestari on ehdottomasti valmiina puolustamaan sarjan parhaan joukkueen titteliä. Seattle pääsi runkosarjan lopulla keräämään mukavasti onnistumisia myllyttämällä sarjan huonoimpia joukkueita, mutta kovimmat testit oli kaksi viimeisintä ottelua Vegasia vastaan. Paljon jäi vieraille parannettavaa, sillä Vegas vei ottelut yhteismaalein 7-2.

Uhmapelaajat hyppää ensimmäiseen otteluun ennakkosuosikin kyytiin ja WilliamHilliltä poimitaan Coloradon -1,0 maalin tasoitusta varsinaiselle peliajalle. Tasan maalin kotivoitolla saadaan panos takaisin. Seattle onnistui runkosarjassa kiusaamaan Coloradoa keskinäisissä kohtaamisissa, mutta pudotuspelien alkaessa hallitseva mestari tulee varmasti erilaisella raivolla kotiyleisön eteen. Alkuun haetaan toki vielä hieman asetelmia, joten pidetään panoksen kanssa maltti mukana.