NHL ma 06.03. klo 04:00

Colorado Avalanche - Seattle Kraken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herätys Colorado! Onnistuuko Seattle hyödyntämään kotijoukkueen unisen alakerran?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Seattle Kraken matkaa Coloradon Avalanchen vieraaksi. Isännillä on todellinen kasvojen pesun paikka, sillä vahvan jakson jälkeen kaksi edellistä ottelua on mennyt melkolailla penkin alle, kun omissa on kolissut yhteensä hurjat 14 kertaa. Colorado on ansaitusti suosikki, mutta Uhmapelaajien arvioissa hieman kertoimia tasaisempi parivaljakko on kyseessä.

Isännät on ollut viime aikoina loistavassa iskussa, mutta nyt on tullut kaksi tappiota putkeen New Jersey Devilsiä ja Dallas Starsia vastaan. Coloradon kohdalla mielenkiinto tulee kohdistumaan maalivahtiosastoon. Alexander Georgiyev tykitettiin vaihtoon Dallasia vastaan, joten mahdollisesti nyt voisi olla torjuntavastuuta luvassa tuoreelle hankinnalle Keith Kinkaidille. Toki Georgiyev sai ylimääräistä huilia, mutta Kinkaidin startti ei mikään mahdottomuus ole, sillä hän pelasi kelvollisesti Dallas-ottelun jälkimmäisen puokin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Turn the page.

#GoAvsGo

Läntisen konferenssin kärkisijoja havitteleva Seattle on päässyt taas mukavasti voittokantaan kaataen St. Louisin, Detroitin ja viimeisimpänä Columbuksen. Mistään älyttömän kovista jengeistä ei ole kyse, mutta muutaman tappion jälkeen itseluottamusta nostattavat voitot luulisi saavan uutta virtaa vieraiden koneeseen, varsinkin kun hyökkäyspäässä on tullut onnistumisia mukavalla tahdilla. Vierailta ei suurta tähtiloistoa löydy, mutta esimerkiksi Jared McCann on päässyt rikkomaan jo 30 maalin rajapyykin.

Seattle Kraken

@SeattleKraken
babes wake up!

jared mccann just became the #seakraken’s first-ever 30-goal scorer!

Colorado on ajoittain tällä kaudella taistellut suurestikin poissaolojen kanssa ja tälläkään hetkellä täysin huoletta isännät ei otteluun pääse. Edellisestä matsista sivussa olivat muun muassa maalivahti Pavel Francouzin lisäksi Valeri Nichushkin, Darren Helm, Josh Manson ja Erik Johnson. Vieraiden puolella merkittävin poissaolija on Andre Burakovsky.

Vieraat on ollut ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan tehokkaita viime aikoina ja vierasvoitolle tarjottu 2,45 kerroin kelpaa kokeiluun. Coloradon alakertaa on runneltu edellisissä otteluissa hurjaa tahtia, mutta isäntien puolustuspelaaminen on kuitenkin yleisesti ottaen vahvalla tasolla, joten helpolla Seattle ei tule pääsemään. Pieni kokeilu on kuitenkin paikallaan.