NHL la 28.01. klo 22:00

Colorado Avalanche - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikko Rantasen tykitys jatkuu! St. Louisin puolustus revitään riekaleiksi Coloradon tähtien toimesta!

Lauantaina päästään jälleen nauttimaan huippukiekosta loistavaan katseluaikaan, kun Colorado Avalanche isännöi St. Louis Bluesia. Molemmilla joukkueilla on kasvojen pesun paikka, sillä viimeisimmät ottelunsa molemmat hävisi lähdettyään selvänä suosikkina. Isäntien loukkaantuneiden lista on lyhentynyt, mutta edelleen esimerkiksi Valeri Nichushkinia kaivattaisiin. Vierailta puolestaan on puuttunut kovia nimiä kuten Pavel Buchnevich ja Ryan O’Reilly. Myös Robert Thomasin pelikunto on epävarma.

Colorado pääsi vaikeuksien jälkeen loistavaan iskuun poimien kuusi peräkkäistä voittoa. Viimeisimpänä tuli kuitenkin taas palautus maan pinnalle, kun umpisurkea Anaheim Ducks kävi nappaamassa vierasvoiton lukemin 5-3. Mikko Rantanen on ollut suuri syy Coloradon menestyksen taustalla, varsinkin kun Gabriel Landeskog ei ole ollut pelikunnossa ja myös Nathan MacKinnon oli tovin sivussa. Suomalaistähti on 47 ottelussa kerännyt komeat tehot 34+26, joilla hän yltää koko sarjan pistepörssin sijalle 10.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

NHL Suomi

@NHL_fi
Raivaussaha laulaa! 🚨

Mikko Rantanen keräsi 2+0 viime yönä. 💪

St. Louisin otteissa ei ole ollut pahemmin kehuttavaa. Ajoittaisia hyviä jaksoja mahtuu mukaan, mutta nyt on alla taas kolme tappiota, joista kaksi tuli selvästi heikompia Chicago Blackhawksia ja Arizona Coyotesia vastaan. Maalinteko on ollut vaikeaa, mutta ehdottomasti suurin ongelma on ollut umpisurkea oma pääty. Alivoimapeli ei toimi ja koko sarjassa vain viisi joukkuetta on päästänyt enemmän maaleja ottelua kohden.

Colorado on vihdoin alkanut täyttämään odotuksia ja vetoideana lähdetään hakemaan kotivoittoa vähintään kahden maalin erolla. Ehdottomasti suurin ero joukkueiden välillä löytyy oman päädyn pelaamisesta. Colorado on ajoittaisista vaikeuksista huolimatta ollut vahva alaspäin ja maalivahtiosasto on hoitanut hommansa kelvollisesti. St. Louisilla tilanne on ollut selvästi heikompi eikä esimerkiksi Jordan Binnington ole huippuvahtien joukkoon päässyt tämän kauden otteillaan.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Colorado -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Colorado -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.