NHL su 19.06. klo 03:00

Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning

Mikään muu joukkue ei ole pystynyt haastamaan Coloradoa näin vahvasti! Tasoittaako Lightning puntit?

Stanley Cupin finaalien avausmatsista ei draamaa puuttunut ja Tampa Bay Lightning osoitti sitkeytensä heti kättelyssä. Colorado Avalanche nappasi kuitenkin ansaitulle tuntuneen voiton jatkoajan kautta. On kuitenkin selviö, että tämä ottelusarja on kaikkea muuta kuin ohi. Yksikään toinen joukkue ei näissä pudotuspeleissä ole pystynyt laittamaan isännille samalla tavalla kampoihin kuin salamapaidat.

Jon Cooper luotsasi Tampa Bay Lightningin tutulla tyylillä finaalisarjan ensimmäiseen matsiin ja joukkueen kärsivällisyys oli todella lähellä tuottaa tulosta. Vierailija teki kaikkensa hidastaakseen Coloradon menoa ja sai jopa ajoittain kontrolloitua ottelun tempoa haluamallaan tavalla. Jos Lightning pystyy samanlaisiin suorituksiin myös jatkossa, on sarjasta tulossa kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On huomioitavaa myös, että Brayden Point palasi Lightningin kokoonpanoon, mutta isännille tärkeä Nazem Kadri puuttui kokoonpanosta. Jälkimmäisen kunto on mysteeri, mutta varmuudella sivussa isänniltä jatkaa Sam Girard. Darcy Kuemper otti avausmatsissa pienen erävoiton Andrei Vasilevskista, joka ei etenkään matsin avauserässä tuntunut olevan aivan terävimmillään – toki myös odotukset ovat törkeän kovat. Ei yllättäisi, jos Vasilevski pelaisi toisessa kamppailussa huippupelin – harvemmin maailman ykköseksi tituleeratulta mieheltä kahta keskinkertaista ottelua peräkkäin nähdään.

Lightning-ylivoima on puhututtanut tänä keväänä. Joukkue on pystynyt parhaimmillaan kääntämään sen avulla todella tärkeitä kamppailuja itselleen, mutta se ei ole silti yltänyt edellisten mestaruuskausien tasolle. Joukkue on kuitenkin todella vaarallinen erikoistilanteissa ja pelaa tällä hetkellä myös erinomaista alivoimaa. Avauskamppailussa Colorado kuitenkin voitti Artturi Lehkosen onnistumisen myötä erikoistilanteet. Pointin pelituntuma alkaa varmasti löytyä sarjan edetessä ja mies on todella tärkeä palanen salamapaitojen erikoistilannepelaamisessa.

Avalanchen hyökkäysvoima on käsittämätön, mutta Lightning on kenties taktillisesti vahvempi joukkue. Vierailija oli avausmatsissa melko tehokas, eikä Cooperin miehistön voitto missään tapauksessa yllättäisi toisessa ottelussa. Jos Lightning pääsee ohjaamaan pelin rytmiä – mihin se on selkeästi tänä kesänä pyrkinyt – tasoittuu sarja 1–1-tilanteeseen. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto (1X2), jolle saadaan edelleen mainio kerroin. Avaa tästä pelitili TonyBetille, lunasta huippukerroin Tampalle ja nauti huippuluokan tervetulobonarista!

10 euroa pelirahaa