NHL la 25.06. klo 03:00

Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning

Tästä suosta ei Lightning enää kaiva itseään ylös! Nostaako Colorado Avalanche kannua jo juhannusyönä?

Colorado Avalanche on osoittautumassa ylivoimaiseksi vastustajaksi jopa kestomenestyjälle Tampa Bay Lightningille. Salamapaidat joutuu seuraavana Ball Arenan painekattilaan selkä seinää vasten, kun joukkue on ottelusarjassa 3–1-lukemin häviöllä. Vaikka vierailija on kykynsä tiukoissa paikoissa näissäkin pudotuspeleissä osoittanut, alkavat eväät olla pitkälti syödyt.

Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla Coloradolle, joka pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen. Kannun nousu heti vitosmatsissa ei sinänsä yllättäisi. Vaikka Lightning on osoittanut sitkeyttään näissä pleijareissa, ovat matsit vaatineet myös veronsa. Kokoonpanossa on tiettävästi useampikin pelaaja, joka ei tällä hetkellä ole täydessä kunnossa. Lisäksi Brayden Point lienee sivussa jälleen kerran.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tampa Bayn ylivoimapelaaminen on ollut edellisillä kierroksilla riittävällä tasolla, mutta finaalisarjassa se ei ole riittänyt. Avalanchen superyökkäys ja -taitotaso ovat näkyneet paitsi tasakentällisin myös voitettuina erikoistilanteina. Edellisessä kotiottelussaan joukkue kaatoi Lightningin 7–0-numeroin, ja vaikka avausmatsi meni jatkoajalle, oli isäntä myös siinä selvästi vahvempi osapuoli.

Colorado on ollut neljän matsin otannalla yhtä kamppailua lukuun ottamatta selvästi vahvempi joukkue ja näissä väännöissä se on myös napannut itselleen kiinnityksiä. Mestaruus on enää yhden voiton päässä. Jon Cooperin joukkue on pelannut kelpokauden, mutta tällä hetkellä bensa vaikuttaisi olevan lopussa. Isäntä on liian vahva kaksinkertaiselle hallitsevalle mestarille.

Pelivalinnaksi viitoskamppailuun kelpaa kotivoitto (1×2), jolla saadaan kaikesta huolimatta edelleen maukas palautus. Kerroin on jopa yllättävän hyvä, sillä Avalanche on ollut finaaleissa tähän saakka täysin ylivoimainen. Avaa tästä pelitili

10 euroa pelirahaa