NHL su 01.01. klo 02:00

Colorado Avalanche - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyllä kelpaa! Coloradon tehoton hyökkäys kohtaa Toronton rautaisen alakerran – vähämaalisuudelle tarjoillaan maistuvaa kerrointa!

Vuosi vaihtuu ja täydellinen tapa aloittaa uusi vuosi on laatulätkän parissa. Ensi yönä Colorado Avalanche hakee paluuta voittokantaan Toronto Maple Leafsin saapuessa vieraaksi. Loistavaa kiekkoviihdettä on takuuvarmasti tarjolla, mutta maalijuhlat kannattaa unohtaa. Laatuyksilöitä löytyy riittämiin, mutta tämän taisto ratkaistaan tolppien välissä.

Colorado on viime aikoina takonut runsaasti tasaisia matseja ja viidestä edellisestä ottelusta peräti neljä on ratkaistu varsinaisen peliajan jälkeen. Vaikka voitto lopulta tulikin, ei jatkoajalle joutuminen esimerkiksi Montreal Canadiensin tasoista joukkuetta vastaan liikaa vakuuta. Nyt alla on peräkkäiset tappiot Arizonalle Coyotesille sekä Los Angeles Kingsille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Coloradon puolustukseksi on toki sanottava, että joukkue on joutunut kamppailemaan pahojen poissaolojen kanssa eikä tilanne vieläkään ole ruusuinen. Esimerkiksi viimeisimmässä ottelussa poissaolijoiden listalta löytyi pelaajia kuten Nathan MacKinnon, Valeri Nichushkin, Martin Kaut, Bowen Byram ja Josh Manson. Ennen kaikkea MacKinnonin poissaolo on ollut valtava takaisku, vaikkakin Mikko Rantanen on komeasti hyökkäyspelaamista kannatellut.

Toronto on myös niin ikään joutunut kärsimään puolustuspään poissaoloista ja muun muassa Jake Muzzin on edelleen sivussa. Isossa kuvassa vieraiden otteet on kuitenkin ollut loistavalla tasolla – tähdet takoo hyvää tulosta hyökkäyssuuntaan ja alakerta on ollut loistavan maalivahtipelin johdolla kovassa iskussa. Itäisessä konferenssissa ainoastaan Boston Bruins ja Carolina Hurricanes löytyy Toronton yläpuolelta. Nyt Torontolla toki on kasvojen pesun paikka, sillä Coloradon tavoin se onnistui viimeisimmän ottelunsa häviämään Arizonalla.

Toronto on tällä hetkellä vieraissakin vahvoilla, mutta kertoimet on valitettavasti painettu jo aikalailla alas. Sen sijaan vähämaalisuudessa ja tarkemmin ottaen alle 6,0 maalissa on pientä peli-ideaa. Colorado on selvittänyt vaikeat ajat vahvalla alakerralla, sillä hyökkäyssuuntaan se on ollut tehoton ja tehdyissä maaleissa sijoitus on lähellä sarjan häntäpäätä. Torontolla maalivahtiosasto on ollut loistavalla tasolla ja päästettyjä maaleja ottelua kohden on sarjan kolmanneksi vähiten.