ke 09.06. klo 04:00

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights

Kääntääkö Vegas ottelusarjan edukseen vai palaako Colorado omalle tasolleen?

Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin välinen ottelusarja siirtyy 2–2-tasatilanteessa takaisin Coloradoon. Ottelusarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista hävinnyt Vegas nousi Coloradon rinnalle komealla 5–1-kotivoitolla. Coloradon esityksen jäivät Vegasissa todella vaisuiksi, mutta joukkue on ollut todella vakuuttava kotikaukalossaan.

Colorado avasi ottelusarjan murskaten Vegasin 7–1-lukemin, mutta tämän jälkeen joukkueen taso on laskenut ottelusta toiseen. Colorado on kolmessa edellisessä ottelussa tuottanut huomattavasti vähemmän laukauksia maalia kohden Vegasiin nähden. Colorado on ollut myös vaikeuksissa Vegasin nopean vastahyökkäyspelaamisen ja aktiivisen painostuksen johdosta.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Vegas on puolestaan nostanut tasoaan jatkuvasti. Ryan Reaves ja Brayden McNabb palasivat joukkueen kokoonpanoon pirteästi. Joukkueen aktiivinen peli pakottaa Coloradon huolimattomiin ratkaisuihin ja sitä kautta virheisiin. Neljännessä ottelussa Vegasin aktiivinen paine tuotti joukkueelle useamman kiekonriiston, jotka joukkue käytti hyväkseen. Vegasin puolustus on myös onnistunut pitämään kahdessa edellisessä ottelussa Nathan MacKinnonin poissa parhailta maalipaikoilta.

Vegas on hallinnut tapahtumia kahdessa edellisessä kohtaamisessa. Tästä huolimatta joukkue lähtee selkeänä altavastaajana viidenteen otteluun. Joukkueelle tarjotaan todella maukasta kerrointa myös moneyline muodossa, johon on ehdottomasti syytä tarttua. Pelivalinnaksi nostetaan Vegasin voitto jatkoaika mukaan lukien.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %