NHL ti 03.01. klo 04:00

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paraneeko Vegasin karmea tilanne? Tasoitusta tarjoaa repaleinen Colorado, joka on vain varjo mestarijoukkueesta

Colorado Avalanche on saanut suurimman sateentekijänsä takaisin kokoopanoon, mutta pelaajatilanne on yhä haastava. Tärkeitä palasia hyökkäyspäästä on jälleen sivussa ja puutteita on myös omassa päässä. Vegas Golden Knights oli kokonaisuutena yksi syyskauden säväyttävimmistä ryhmistä ja se pystyi jatkamaan pisteiden kaapimista loppuvuodestakin, vaikka poissaoloilta ritarilaumakaan ei ole säästynyt.

Vegas Golden Knights tilanne lienee hiljalleen parantumassa. Jonathan Marchessault sekä Paul Cotter palaavat kenties jo Denverissä ja Jack Eichel on tiettävästi ollut ainakin jäällä, mutta on todellinen kunto on hämärän peitossa. Alec Martinez voi hyvin olla jo pelikunnossa. Muilta osin vieraiden loukkaantumistilanne säilynee ennallaan, mutta Bruce Cassidyn miehistö on saanut huilia muutaman päivän. Tämä ehkä indikoisi, että useampi pienemmistä kolhuista kärsinyt pelaaja olisi ehtinyt kuntoon.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jos on vierailla vaikeaa poissaolojen rintamalla, samaa voi sanoa isännän osalta ja Jared Bednarin miehistöä haastavat loukkaantumiset ovat vaivanneet pidempään. Esimerkiksi kärkikorin hyökkääjä Gabriel Landeskog on ollut käytännössä koko kauden sivussa ja Valeri Nitšuškin on puolestaan kärsinyt jo useampaan otteeseen loukkaantumisista – jälleen isokokoinen ja tärkeä hyökkäyspään palanen on telakalla.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
⚔️ Sheldon Rempal has been assigned to @HSKnights.

We have recalled Byron Froese and Kaedan Korczak.

#VegasBorn | #HomeMeansHenderson

Alakerrasta sivussa jatkavat Josh Manson sekä Bowen Byram ja myös maalivahti Pavel Francouz on puuttunut kokoonpanosta. Avalanchella poissaolot ovat näkyneet pelillisesti jopa enemmän kuin Vegasilla, jos mahdollista. Tällä hetkellä violettipaidat ovat kolmen ottelun tappioputkessa vuoden alettua murheellisella 2–6-kotitappiolla Toronto Maple Leafsia vastaan. Sitä ennen turpaan tuli Los Angeles Kingsiltä ja jopa Arizona Coyotesilta.

Vaikka Nathan MacKinnon on palannut takaisin kehiin, riittää Bednarilla mietittävää. Colorado on tällä hetkellä vain varjo viime kevään sensaatiojoukkueesta ja Stanley Cup -voittajasta. Kuten todettu, vieraille ottelu on vasta uuden vuoden ensimmäinen ja sillä on hienoinen lepoetu suhteessa kotijoukkueeseen, joka on ehtinyt kyntämään jo vuodenvaihteen jälkeenkin. Maltillisella panoksella lopullinen vierasvoitto maistuu kupongille.

Betsaa Vegasille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Vegas Golden Knights), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Vegas Golden Knights” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.