NHL ti 19.04. klo 04:00

Colorado Avalanche - Washington Capitals

Maalijuhlia sopii odottaa, kun Washington saapuu Coloradon vieraaksi!

Ensi yönä on jälleen kiekkoviihdettä tarjolla Colorado Avalanchen ja Washington Capitalsin välisen yhteenoton muodossa. Vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, mutta luonnollisesti Colorado vie pidemmän korren vertailussa ja nousee kotona todella suureksi suosikiksi. Vaikka molemmat joukkueet pystyy tarvittaessa turvautumaan vahvaan puolustuspeliin, sopii ensi yönä odottaa hyökkäyspään tulituksen olevan keskiössä.

Colorado menee tällä hetkellä menojaan ja nyt vain haetaan pitkälti lähtöasetelmia pudotuspelejä varten. Voidaan sanoa Coloradon olevan ihan kelvollisessa vireessä, sillä joukkue matkaa tällä hetkellä yhdeksän ottelun voittoputkessa ja 11 edellisessä matsissa se on menettänyt ainoastaan yhden pisteen. Oma pääty pysyy loistavasti kurissa ja silloin kun ei pysy, takoo hyökkäys riittävät maalit. Niin kävi esimerkiksi edellisessä ottelussa, kun Carolina Hurricanes kaatui kotona lukemin 7-4.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Washington on myös niin ikään loistavassa vireessä, kun 10 edellistä ottelua on tuonut seitsemän voittoa. Maalihanat on saatu oikein kunnolla auki – kyseisellä otannalla Washingtonin maaliero on 44-38. Pitää kuitenkin huomioida, että esimerkiksi 17 maaleista Washington pääsi takomaa pelkästään kahdessa ottelussa Montrealin ja Philadelphiaa vastaan. Vastaavasti Torontoa vastaan omiin meni seitsemän, joten tulevana yönä keskittymisen on ehdottomasti oltava puolustussuuntaan pelaamisessa. Vieraiden kannalta valitettavasti harva joukkue on siinä onnistunut Coloradon kotikaukalossa.

Tämän kaksikon matseissa on taottu useasti kovia maalimääriä ja runsasmaalisuutta Uhmapelaajat toivoo jälleen. Washington on selvä altavastaaja, mutta tämän hetken hyökkäyspään vireellä sillä on ehdottomasti mahdollisuudet aiheuttaa isännille hankaluuksia. Coloradolta on näillä näkymin sivussa edelleen ainakin Gabriel Landeskog sekä Nazem Kadri, mikä on kova kolaus myös Coloradon tasoiselle hyökkäyskalustolle, mutta tehoja on kyllä riittänyt myös ilman kyseistä kaksikkoa. Lapulle poimitaan 1,83 kertoimella yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, eli myös 3-3 tasatulos tuo vedon maaliin.

10 euroa pelirahaa