NHL ke 25.01. klo 04:00

Colorado Avalanche - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nettoa lisää rahaa Coloradon supervireellä! Palaako loukkaantunut puolustajatähti Cale Makar?

Colorado Avalanche vaelteli pitkää varjojen mailla, mutta nyt se on ohi. Viime viikon vierasotteluissa nähtiin ajoittain selviä välähdyksiä siitä lumivyörymiehistöstä, joka dominoi itselleen Stanley Cupin viime kevään päätteeksi. Ailahteleva Washington Capitals on itseluottamuksensa löytäneelle isännälle pelkkä suupala ja rumat numerot lienevät valotaululla matsin päätteeksi.

Pelaajatilanne oli merkittävä osasyy Coloradon päättyneelle korpivaellukselle ja se on hiljattain parantunut. Sensaatiomaiset onnistumiset tammikuun puolivälin 7–0-kotivoitossa nostivat kuitenkin kärkikorin lisäksi koko muun joukkueen olemusta ja liekittivät sen menestyksekkääseen vieraskiertueeseen. Tällä hetkellä Avalanche on viiden ottelun voittoputkessa, jolle ei loppua näy.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien heräämistä ehdittiin odotella, mutta nyt se on palannut kokonaisvaltaisesti tasolleen. Voittoputken aikana esimerkiksi ylivoimalla (24,5%) on tullut jälleen onnistumisia totuttuun tahtiin, kun kiekko on heilahtanut vastustajan reppuun peräti viidesti erikoistilanteissa. Washington Capitals on selvästi isäntää heikompi sekä ylivoimalla että tasakentällisin, mikä on nyky-NHL:ssä täysin kestämätön kombo.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Erik Johnson.

900 Games.

Longest tenured athlete in Denver.

#GoAvsGo

Capitals on voittanut kuuden ottelun otannalla ainoastaan New York Islandersin jatkoajalla sekä heikon Arizona Coyotesin, mutta esimerkiksi Philadelphia on antanut sille peräti kahdesti kyytiä. Vieraiden sairastilanne on vuorostaan karmea, kun esimerkiksi T.J. Oshie sekä Alex Ovetškin ovat hiljattain jääneet sivuun kokoonpanosta. Lisäksi Carl Hagelin, Connor Brown sekä todennäköisesti Nic Dowd ovat edelleen sivussa hyökkääjistöstä. Alakerrasta puuttuu ykköspuolustaja John Carlson.

Isäntien osalta kolmessa edellisessä ottelussa sivussa ollut Cale Makar saattaa palata kokoonpanoon jo Capitalsia vastaan. Muilta osin sairastilanne ei muutu. Avalanche on löytänyt itsensä ja se jatkaa vakuuttavalla kotivoitolla – isäntiä otetaan kupongille tukevalla panostuksella, kun tarjolla on loistava tuplapalautus. Iske betsi sisään William Hillille tästä ja ota ilmaiset pois!