NHL to 20.10. klo 03:00

Colorado Avalanche - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Makseleeko vastustaja taas karusti oppirahoja? Rantanen ja Lehkonen muodostavat sinivalkoisen teho-osaston!

Colorado Avalanche palaa kotiareenalleen parin matsin vierasreissulta, jonka jälkimmäinen ottelu Minnesota Wildia vastaan oli menestys. Hallitseva mestari on ollut heti kauden alussa vakuuttava ja onnistumisia on tullut reilusti. Winnipeg Jets pelasi isännän tavoin toissa yönä, kun se kohtasi Dallas Starsin vieraissa – paljoa kerrottavaa ei vieraskiertueen avauksesta kanadalaisten osalta jäänyt.

Kolmessa ottelussaan kaksi voittoa napannut hallitseva mestari Colorado Avalanche vaikuttaisi jatkavan siitä, mihin viime kaudella jäi. Joukkueessa on pieniä muutoksia, mutta ydinrunko on säilynyt kasassa. Suurin muutos nähtiin maalivahtiosastolla ja sitä pidettiin ennen kauden alkua pienenä kysymysmerkkinä, mutta Aleksander Georgijev on vakuuttanut ensimmäisissä otteuissa. Entinen TPS-vahti on torjunut molemmissa voittopeleissä.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Hyökkäyspäässä ja etenkin erikoistilanteissa Avalanche on loistanut. Kotiavauksessa tulleessa 5–2-voitossa Chicagoa vastaan Jared Bednarin miehistö mätti peräti neljä maalia ylivoimalla, eivätkä onnistumiset ole siihen jääneet. Cale Makar, Mikko Rantanen, Nathan McKinnon, Artturi Lehkonen sekä Valeri Nitšuškin ovat loistaneet. Rantanen iski avausmaalinsa toissayönä, kun Minnesota jäi hallitsevan mestarin jalkoihin peräti 3–6-numeroin. Nousiaislähtöinen kiekkoilija on mättänyt kolmessa matsissa jo kuusi tehopinnaa (1+5) ja esimerkiksi Lehkosella niitä on taulussa neljä (2+2).

Pelinopeudeltaan Winnipeg Jets painii Ö-liigassa verrattuna isäntiin, eikä sillä ole samanlaista neljän syklin leveyttä kuin Coloradolla. Edellisessä matsissa joukkue oli täysin vastaantulijana Dallas Starsia vastaan häviten 4–1 ja nyt vastustaja kovenee entisestään. Saku Mäenalanen on hyökännyt ensimmäisissä otteluissa Jetsin neloskentällisessä ja pistetili aukesi syötön muodossa heti avausmatsissa. Jo Stars-kamppailussa iso syvyysero kuitenkin näkyi ja esimerkiksi suomalaishyökkääjälle kirjattiin alle kahdeksanminuuttisella peliajalla tehotilastossa pari täppää pakkasta (-2).

Winnipeg joutuu hallitsevan mestarin kotiluolassa entistä kovemman haasteen eteen, eikä yhdessä yössä ole ihmeitä voinut tapahtua. Isäntä vyöryy vastustamattomasti voittoon ja pelivalinnaksi maistuu sen voitto vähintään kahdella osumalla (Colorado -1,5).

Colorado Avalanche

@Avalanche
Forever brothers.
Forever in the rafters.

#GoAvsGo