NHL pe 11.11. klo 04:00

Colorado Avalanche - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Colorado on herännyt – Nashvillella tulee äitiä ikävä!

Ensi yönä NHL:ssä nähdään Colorado Avalanchen ja Nashville Predatorsin välinen mittelö. Colorado lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta silti kalliovuorten joukkueen kerroin houkuttelee. Tässä ei ole käsillä vuosisadan pelipaikkaa, mutta nyt on hyvä mahdollisuus paisuttaa pelikassaa makoisalla betsillä.

Colorado lähtee otteluun hyvin huilanneena. Joukkue pelasi viimeksi Suomessa Columbus Blue Jacketsia vastaan viime viikon lopulla. Colorado pöllytti Columbusta kahteen otteeseen. Voitoista Colorado sai paljon kaivattua itseluottamusta. Esimerkiksi Cale Makar sai kymmenen senttiä pituutta lisää, kun hän viimein onnistui tällä kaudella maalinteossa. Samoin myös useammat alempien ketjujen raatajat saivat paljon kaivattuja onnistumisen kokemuksia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Nashvillen peli on puolestaan aaltoillut pahasti alkukauden aikana. Jatkuva teema on ollut, että omiin menee aivan liikaa maaleja. Kauden 13 ottelussa Predators on päästänyt 45 maalia, eli 3,5 maalia ottelua kohden. Tässä on paljon petrattavaa Coloradon tasoista joukkuetta vastaan. Nashvillen rekordi onkin viime ajoilta heikkoi. Kymmenestä viime ottelusta joukkue on klaarannut vain kolme voittoa.

Coloradolla on selvä materiaalietu Nashvilleen nähden. Tämän lisäksi Avs on hyvin levännyt, ja viimein Tampereella joukkueen peli alkoi loksahdella kohdilleen. Nyt Nashville saa varmasti vastaan vaarallisimman Coloradon, jota on alkukaudella nähty. Näinpä pelivalintamme onkin Coloradon kotivoitto.