NHL pe 06.05. klo 04:30

Colorado Avalanche - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Colorado lyö taas Nashvillea kuin vierasta sikaa

Colorado Avalanche kohtaa ensi yönä Nashville Predatorsin toisen kerran NHL:n pudotuspeleissä. Sarjan ensimmäinen ottelu oli silkkaa Coloradon ilotulitusta. Joukkueiden voimatasapaino ei ole siitä muuttunut. Pelivalintamme on tälläkin kertaa, että Colorado voittaa -2,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Colorado voittaa esimerkiksi 3-0, 4-1 tai 6-0 numeroin.

Colorado vei sarjan ensimmäisen matsin nimiinsä murskalukemin 7-2. Avs paukutti ensimmäisten 15 minuutin aikana viisi maalia. Näiden maalien jälkeen Coloradon tempo laski, ja Nashville sai hieman kiekonhallintaa toisessa erässä. Kolmannessa erässä Avs kuitenkin näytti taas, kumpi on isäntä. Colorado vei laukaukset nimiinsä numeroin 45-25, vaikka joukkue alkoikin himmailemaan kesken matsin.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Cale Makar has entered the playoff chat.

#GoAvsGo

Nashvillen romahduksen syy on selvä. Maalivahti Juuse Saros on sairastuvalla, ja koko kauden ajan Predsin peli-identiteetti on rakentunut vahvan maalivahtipelin varaan. Nyt seuralla ei ole vakuuttavaa kakkosvahtia. Kesken ottelun maaliin vaihdettu Connor Ingram oli parempi kuin David Rittich, mutta se ei paljoa sano. Kun Colorado joutuu taas ensi ottelun alussa laittamaan parastaan tiskiin, on Nashville samalla tavalla lirissä.

Coloradon hyökkäys oli yksi NHL:n runkosarjan tulivoimaisimmista, eikä Nashvillen hutera maalivahtipeli kykene sitä pysäyttämään. Yli kakkosen kerroin tuntuu taas pahalta Coloradon aliarvioilta, mutta me emme valita. Nyt on aika ottaa taas rahat pois pyörimästä, kun Saroksen sairasloma vielä jatkuu.