NHL la 02.04. klo 22:00

Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins

Jatkuuko Coloradon hurja vire Pittsburghia vastaan?

Lauantai-iltana on luvassa todellinen NHL-jännäri ja vielä erinomaiseen katseluaikaan. Colorado Avalanche ottaa mittaa Pittsburgh Penguinsista, ja jäällä ovat samaan aikaan maailman ehdottomaan eliittiin kuuluvat Nathan MacKinnon ja Sidney Crosby. Tällä kertaa uskomme, että MacKinnon ja Colorado ovat selvästi vahvempia. Kakkosen kerroin riittää paremmin kuin hyvin, joten iskemme lapulle Coloradon kotivoiton.

Colorado on kerännyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan seitsemän voittoa. Tämän putken aikana Colorado teki hyvin selväksi, että se on lännen paras joukkue. Avs nimittäin onnistui kaatamaan isoimman kilpailijansa Calgaty Flamesin kahteen kertaan (3-0 ja 2-1). Pittsburghia vastaan Colorado pääsee vieläpä pelaamaan täydellä miehityksellä. Nyt MacKinnon ja Nazem Kadri ovat samaan aikaan terveenä, mikä on harvinaista herkkua. Myös Artturi Lehkonen on alkanut pääsemään peliin mukaan siirron jälkeen. Häneltä voi odottaa paljno isompia urotöitä Coloradossa kuin mitä häneltä on totuttu näkemään Montrealissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Pittsburghin peli on ollut viime aikoina kuoppaisempaa. Viidestä viime ottelusta on tullut kolme tappiota. Penguins on hävinnyt New York Rangersille kahdesti ja Buffalo Sabresille kertaalleen. Kumpikaan joukkue ei kuulu lähellekään NHL:n kärkeä. Isoimmat ongelmat on ollut puolustuspelissä. Viiden viime pelin aikana Pittsburghin verkkoon on isketty 17 maalia.

Colorado on ollut viime aikoina äärimmäisen vakuuttava. Pittsburghkaan ei ole pelannut huonosti, mutta onko seurasta haastamaan koko läntisen konferenssin parasta joukkuetta? Emme usko. Vaaka on pahasti kallellaan Coloradolle. Kakkosen kerroin riittää paremmin kuin hyvin, joten ei muuta kuin lappua sisään!

10 euroa pelirahaa