MLS su 01.05. klo 04:00

Colorado - Portland

Wappuaamun betsi maistuu munkkisokerille!

Vappu on sekavaa aikaa. Tuskin vappuaaton juhlinta ehtii loppumaan, niin pitäisi olla jo istumassa ulkona pakkasessa ruudullisella viltillä, nauttia sormisyötävää ja juoda skumppaa. Lisäksi pitäisi silloin tällölin kiekaista joku kevättä ja dokaamista ylistävä laulu. Ehkä tämän kaavan voi rikkoa, ja puristella aikaisin vappuaamuna vetoja, sillä niitä Uhmapelaajilla jätetään 24/7 – oli arki tai pyhä.

Sekä Colorado Rapids että Portland Timbers ovat MLS:n läntisessä konferenssissa ynnämuut-sijoituksilla. Molempien kausi on ollut aika ympäripyöreä, ja varsinkin Timbers on kunnostautunut varsinaisena tasurikoneena. Rapids ei ole voittanut viimeiseen viiteen otteluun, joten hyvät neuvot alkavat olla kalliit.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rapids sinnitteli viimeksi kotona maalittoman tasapelin Charlottea vastaan, mutta oli ottelussa ylöspäin tehoton, eikä tappiokaan olisi ollut vääryys pelitapahtumiin nähden. Coloradolla on jo valmiiksi muutamia poissaoloja, ja Jack Price liittyi joukkoon loukkaannuttuaan Charlotte -ottelussa. Joukkueella olisi korkea aika palata voittojen tielle, tai tilanne lohkossa käy ohkaiseksi.

Myös Portland juuttui maalittomaan tasapeliin Real Salt Lakea vastaan, mutta oli ottelussa parempi ja olisi ansainnut voiton. Tätä edellinenkin matsi päättyi kiikarilukemiin. Pelien tappaminen on vain ollut joukkueelle vaikeaa tähän asti. Timbersillä puuttuu pari pelaajaa loukkaantumisten takia, ja ainakin Felipe Moran tulivoimalla olisi käyttöä.

Colorado on ottelun kertoimissa aivan liian suuri suosikki, joten Portlandille jää pakosti valueta. Vetosuositus on sille, että TImbers ottaa matsista vähintään pisteen matkaansa. Vappusuositus puolestaan on, että jätät juhlimisen vähemmälle ja avaat jonkun kivan pelitilin. Sitten Portlandia lapulle.

10 euroa pelirahaa