NHL to 26.05. klo 03:00

Colorado Avalanche - St. Louis Blues

Kiinnostaako St. Louisia enemmän kostaminen kuin voittaminen?

Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspelisarja on ensimmäistä kertaa katkolla ensi yönä. Ottelusarjassa on menty Coloradon komennossa voitoin 3-1. Luotamme siihen, että Avs onnistuu ensi yönä sarjan katkaisemaan ja marssimaan konferenssifinaaleihin.

Blues koki kovan kolauksen sarjan kolmannessa ottelussa. Coloradon Nazem Kadri törmäsi yhteen maalivahti Jordan Binningtonin kanssa, ja Blues-moke ei pysty ottelusarjan aikana enää pelaamaan. Pahin isku loukkaantuminen oli kuitenkin Bluesille henkisesti. Koko neljännen ottelun ajan St. Louis pyrki telomaan Kadria ja pelaaminen meinasi kokonaan unohtua. Kadri sai kaikesta vihasta aina vain enemmän virtaa ja iski hattutempun. Odotamme, että Bluesin ristirekti jatkuu myös viidennessä ottelussa ja ulosajon todennäköisyys on suuri.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Colorado on muutenkin ollut ottelusarjassa joukkueista selvästi vakuuttavampi. Avs vei ottelut lukemin 5-2 ja 6-3. Colorado on saanut enemmän vaarallisia maalipaikkoja, mutta joukkue on ollut myös paikoissaan tehokkaampi. Bluesin kannalta iso kysymysmerkki on maalivahtipeli. Runkosarjassa loistanut Ville Husso on ollut pudotuspeleissä valtavissa vaikeuksissa. Hänen torjuntaprosenttinsa viidessä pudotuspeliottelussa on ollut 88,39. Se ei riitä pudotuspeleissä.

Bluesia kaukalossa kiinnostaa nyt enemmän kostaminen kuin voittaminen. Colorado on ollut joukkueista muutenkin vakuuttavampi, ja isoin yksittäinen ero on maalivahtipelissä. Pidämme Coloradoa selvänä ennakkosuosikkina ensi yön otteluun. Pelivalintamme on Coloradon kotivoitto.

10 euroa pelirahaa