NHL ke 18.05. klo 04:30

Colorado Avalanche - St. Louis Blues

Pystyykö St. Louis yllättämään Coloradon?

Ensi yönä NHL:ssä polkaistaan käyntiin Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspelisarja. Colorado pääsi ensimmäiseltä kierrokselta läpsytellen jatkoon kaataen Nashville Predatorsin voitoin 4-2. St. Louis puolestaan joutui hikoilemaan oikein kunnolla Minnesota Wildin kanssa, mutta voitti sarjan lopulta 4-2 voitoin. Colorado on selvä ennakkosuosikki ja hyvästä syystä, mutta ensimmäisessä matsissa meitä houkuttavat Bluesin mahdollisuudet.

Colorado ei ole joutunut vielä pudotuspeleissä kunnolliseen testiin. Nashville pelasi koko sarjan ilman Juuse Sarosta, ja joukkueen itseluottamus oli aivan kuralla. Avsilla oli vastassa kaksi AHL-tason maalivahtia ja joukkue, jonka koko pelitapa ja identiteetti oli kaatunut maalivahdin loukkaantumiseen. Sarja ei ollut edes erityisen fyysinen. Coloradon tulikaste on vielä saamatta. Uskomme, että ensi yön pelin vaatimustaso ja Bluesin intensiteetti tulee vielä yllättämään Coloradon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

St. Louis on myös paljon mainettaan parempi joukkue. Blues on ollut huhtikuusta asti aivan liekeissä. Huhti- ja toukokuun aikana St. Louis pelasi 15 runkoarjaottelua ja voitti niistä 12. Ennen pudotuspelien alkua Blues oli koko NHL:n kuumin seura. Iso kiitos siitä kuuluu joukkueen laajalle hyökkäysmateriaalille. St. Louis kykenee vyöryttämään kolmella todella laadukkaalla ketjulla. Kolmosketjustakin löytyvät Pavel Buchnevich, Ivan Barbashev ja Vladimir Tarasenko!

Pidämme ensi yön ottelua todella tasaisena. Kertoimet puolestaan asettavat vahvan ennakkosuosikin viitan Coloradon harteille. Uskomme Bluesin mahdollisuuksiin, ja pelivalintamme on, että St. Louis on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka St. Louis voittaisi matsin vasta jatkoerässä.

10 euroa pelirahaa