NHL pe 11.02. klo 04:00

Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning

Jatkuuko Coloradon käsittämätön putki?

Ensi yönä NHL:ssä nähdään kahden huippujoukkueen kohtaaminen, kun Colorado Avalanche ottaa mittaa Tampa Bay Lightningista. Kummankin joukkueen viime aikojen vire on suorastaan häikäisevä. Arvioissamme Colorado nousee kuitenkin esiin ennakkosuosikkina. Pelivalintamme onkin Coloradon kotivoitto.

Coloradon ykkössentteri Nathan MacKinnon on ottelusta sivussa, kun hän löi itseltään epäonnisesti nenän poskelle omalla mailallaan. Silti Coloradon hyökkäys on huippukunnossa. Erityisesti Nazem Kadri ja Mikko Rantanen ovat olleet käsittämättömässä lennossa. Joulu-helmikuussa Rantanen on paukuttanut 26 otteluun tehot 14+22=36, ja hän tuolla ajan jaksolla NHL:n pistepörssin kakkonen. Kadri on iskenyt samalla jaksolla 23 otteluun tehot 12+21=33. Hän on pistepörssin vitonen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueenakin Coloradolla on mennyt poikkeuksellisen lujaa. Edellisessä ottelussa päättyi pitkä voittoputki, kun Avs ei antanut ihan parastaan heittopussi Arizona Coyotesia vastaan. Silti Coloradon pisteputki on huima. Joukkue hävisi viimeksi ottelun varsinaisella peliajalla 17. joulukuuta.

Huonosti ei mene Tampa Bayllakaan. Viimeisistä kymmenestä matsista joukkue on voittanut seitsemän. Viime aikoina joukkueen maalintekopeli on kuitenkin hidastunut. Tampa Bay on viimeisissä kolmessa ottelussa tehnyt varsinaisella peliajalla kahdeksan maalia, eli 2,66 per ottelu. Tampa Bayn hyökkäys jää siis aivan kakkoseksi Coloradon tulikuumalle ryhmälle, mutta isompi ero on vielä puolustuksessa. Tampa Bayn pakiston kärki on laadukas, mutta materiaali on kapea toisin kuin Coloradolla.

Pidämme Coloradoa ottelussa selvänä ennakkosuosikkina viime aikaisen vireen perusteella. Edes MacKinnonin puuttuminen ei meitä huoleta. Tampa Bay on ollut niin ikään vahva, mutta joukkueen hyökkäyspeli on ollut viime aikoina hieman vaisua. Kerroinkin on enemmän kuin kohtuullinen, joten ei muuta kuin kuponkia täyttämään!

10 euroa pelirahaa