NHL to 24.11. klo 05:00

Colorado Avalanche - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kaikki kyytiin! Coloradon mestaruusjuna puksuttaa Vancouverin yli vaikka unissaan

Vancouver Canucks joutuu ensi yönä NHL:ssä todella kovaan testiin, kun se kohtaa Colorado Avalanchen. Vancouverin alkukausi on mennyt niin pahasti persiilleen, että seurassa ollaan valmiita myymään lähes koko pelaajisto. Päävalmentajan potkutkin ovat enää viimeistä sinettiä vaille valmiit. Näistä lähtökohdista vesi herahtaa kielelle, kun miettii lapulle Coloradon runsaampaa voittoa.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Vancouver on hävinnyt kuusi. Kings-voittoa lukuunottamatta kaikki muut pisteet on irronnut vain muilta NHL:n kriisiseuroilta. Yhtään paremmat joukkueet ovat lyöneet Vancouveria surutta turpaan. Canucks on tekemässä kovaa vauhtia uutta ennätystä siitä, kuinka monta ottelua se häviää oltuaan ensin vähintään kahden maalin johdossa. Tämä on todella huonon joukkueen merkki. Häviäjän DNA on syvällä Vancouverissa ja se näkyy.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Colorado on puolestaan ollut hurjassa lennossa Suomen visiitin jälkeen. Columbus-voittojen jälkeen Colorado on pelannut kuusi peliä ja voittanut niistä viisi. Viimeisimpänä Colorado kaatoi Dallas Starsin rankkareilla 3-2. Matsissa oli selvää pudotuspelihenkeä, ja voitto tiukasta kamppailusta oli joukkueen valmennuksenkin mukaan arvokas. Pienten alkukauden ongelmien jälkeen Colorado, hallitseva mestari, on taas herännyt. Vielä, kun joukkueen sairastilanne hieman helpottaa, on kyseessä pysäyttämätön mestaruusjuna. Mutta Vancouverin kaataa nykyisellä pelaajistolla vasemmalla kädelläkin.

Coloradolla on NHL:n paras ykkösketju ja laadukkain pakisto. Vancouverilla ei tällä hetkellä toimi yhtään mikään. Pelivalintamme on, että Colorado voittaa ottelun -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Avs voittaa esimerkiksi 2-0, 3-1 tai 7-0 lukemin. Yli kakkosen kerroin on meille enemmän kuin riittävä, mutta nyt ahneemmalla pelaajalla on paikka hakea myös isompaa voittoa ja ottaa lapulle vähän rajumpikin tasoitus.