NHL to 24.03. klo 03:30

Colorado Avalanche - Vancouver Canucks

Coloradolla kissanpäivät Vancouverin surkean puolustuksen kanssa

Ensi yönä Colorado Avalanche pääsee ottamaan mittaa Vancouver Canucksista. Tasoero joukkueiden välillä on tietysti selvä. Colorado on yksi suurimmista mestarisuosikeista, kun taas Vancouver ei ole yltämässä pudotuspeleihin ollenkaan. Uskomme Coloradon vahvuuteen, ja pelivalintamme on Coloradon voitti -1,5 maalin tasoituksella. Veto osuu, jos Colorado voittaa esimerkiksi 3-1, 2-0 tai 7-4 lukemin. Coloradon yhden maalin voitto, tasapeli ja häviö tarkoittaisivat, ettei veto osu.

Colorado viilettää nyt neljän ottelun voittoputkessa ja vauhdin voi odottaa vain kiihtyvän. Avs nimittäin hankki siirtotakarajalla uusia vahvistuksia, mutta valmennus on kommentoinut Artturi Lehkosen pelaamisen olevan vielä epävarmaa. Sairastuvalta on kuitenkin luvassa helpotusta, kun Bowen Byram on taas pelikuntoinen. Joukkue oli ennestäänkin vahva. Tällä kaudella Colorado on tehnyt toiseksi eniten maaleja koko NHL:ssä, 3,9 kappaletta per ottelu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vancouver puolestaan on hävinnyt kuudesta viime ottelustaan viisi. Jopa umpisurkeat Buffalo Sabres ja Detroit ed Wings onnistuivat kaatamaan Vancouverin. Vaikeuksien syy on selvä. Vancouver antaa vastustajalle aivan liikaa maalipaikkoja. Jokaisessa kuudesta viime matsista vastustaja on saanut minimissään 30 laukausta Vancouverin maalille. Tekopaikat ovat vieläpä tulleet hyviin sektoreihin. Coloradon hyökkäys tekee Vancouverin löperöstä puolustuksesta hakkelusta.

Coloradon hyökkäyksen tuntien joukkueelta ei olisi temppu eikä mitään latoa taululle astetta rumemmatkin lukemat. Kakkosen kerroin kuitenkin riittää meille, emmekä lähde tällä kertaa ahnehtimaan isomman tasoituksen kanssa. Ei muuta kuin lappua tekemään ja ottamaan helpot rahat pois pyörimästä.

10 euroa pelirahaa