NHL ke 26.10. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Arizona Coyotes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas verkot heiluu! Columbukselle tarjoillaan maalikarkeloita Arizonan kustannuksella!

Tulevana yönä Arizona Coyotesin murhenäytelmä saa jatkoa, kun sen alkukauden vieraskiertue jatkaa matkaansa Columbus Blue Jacketsin vieraaksi. Columbus ei kuulu sarjan kärkipäähän, mutta Arizonaa vastaan lähes mikä tahansa joukkue on kotiyleisön edessä suuri suosikki.

Vaikean alun jälkeen Columbus on voittanut edellisistä neljästä matsista kolme ja tulosten arvoa nostaa se, että muun muassa Patrik Laine on edelleen sivussa. Erityisen kova suoritus oli kaataa New York Rangers väsyneillä jaloilla vieraissa vakuuttavasti lukemin 5-1. Vaikka Columbus on muutenkin materiaaliltaan Arizonaa vahvempi, löytyy siltä myös Johnny Gaudreaun tasoinen tähti, joka pystyy tarvittaessa yksin kannattelemaan joukkuetta.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

NHL

@NHL
Johnny Gaudreau's (@johngaudreau03) cannon count is up to two with the @BlueJacketsNHL! 💥💥

Arizona on viidestä ottelusta onnistunut ottamaan yhden yllätysvoiton Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta muuten on pitkälti tullut käkättimeen rumin lukemin. Neljässä hävityssä ottelussa Arizona on jokaisella kerralla päästänyt kuusi maalia omiin. Se olisi luonnollisesti valtava lukema mille tahansa joukkueelle, mutta varsinkaan Arizonan tasoisella hyökkäyskalustolla ei kannata edes haaveilla seitsemän maalin illoista. Myöskään maaliodottamista ei sen enempää lohtua löydy – sekä luodun, että myös päästetyn maaliodottaman osalta Arizona on ollut sarjan heikoin joukkue.

Tällä kaudella Arizonan mahdollisuudet on pitkälti niissä otteluissa, joissa vastustaja aliarvioi sen täysin ja katseet on jo tulevassa. Columbus on toki esiintynyt kelvollisesti, mutta se ei kuulu niihin joukkueisiin, joilla on varaa lähteä takki auki edes häntäpään jengejä vastaan. Betsien osalta lähdetään jatkamaan Arizonan ahdinkoa ja isketään lapulle Columbus yli 4,0 maalia varsinaisella peliajalla – tasan neljällä panos palautuu. Linja kuulostaa isolta, mutta mikäli matsi lähtee yhtään väärille raiteille Arizonan kannalta, on potentiaali suuremmalla romahdukselle valtava – se on nähty aikaisemminkin.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 xGoals For % - October 23