NHL ti 05.04. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Jatkuuko Bruinsin dominointi kun Blue Jackets isännöi joukkuetta Columbuksessa?

Columbus Blue Jackets ja Boston Bruins kohtaavat toistamiseen reilun kahden päivän sisällä. Bostonissa pelattu ottelu päättyi lopulta Bruinsin selkeään Bruinsin 5–2-kotivoittoon. Vaikka Bruins iskikin kaksi viimeistä osumaansa Blue Jacketsin tyhjään maaliin, ei ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Vain Elvis Merzlikinsin torjunnat ja Blue Jacketsin onnekkuus pitivät joukkueen mukana pelissä.

Bruins tuotti Blue Jacketsiin verrattuna lähes tuplamäärän laukauksia Merzlikinsin vartoimaa maalia kohden. Blue Jacketsin heikko puolustusalueen pelaaminen ja lukuisat virheet avasivat jatkuvasti Bruinsille loistavia maalipaikkoja. Bruins oli kuitenkin osittain äärimmäisen epäonninen maalinteon suhteen ja mahdollisuuksia useampaan maaliin siunaantui riittävästi. Samaan aikaan joukkueen omalla maalilla Jeremy Swayman haparoi ja maksoi yksin joukkueelleen Blue Jacketsin ensimmäisen osuman. Muuten Bruinsin puolustuspeli oli pääosin hyvällä tasolla ja esimerkiksi Patrik Laine suljettiin täysin ottelun ulkopuolelle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Blue Jacketsin esitys Bostonissa oli ajoittain täysin luokaton. Joukkueen puolustuspeli oli täysin sekaisin ja Boston pääsi rakentamaan ylivoimahyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä. Zach Werenskin poissaolo paistaa joukkueen puolustusmateriaalissa. Samaan aikaan joukkueen oma hyökkäyspelaaminen takkuili pahasti. Yksittäisiä maalipaikkoja ja kahta onnekasta osumaa lukuun ottamatta Blue Jacketsin maalipaikat olivat todella harvassa. Joukkue ei pystynyt haastamaan Bruinsia kentän kummassakaan päässä.

Ainoastaan Merzlikinsin torjunnat pitivät ottelun lukemat Blue Jacketsin kannalta siedettävinä. Heikommalla maalivahtipelillä Bruins olisi kävellyt joukkueen yli jo ensimmäisessä erässä. Jos Blue Jackets nojaa yhtälailla maalivahtipeliinsä ja onnekkaisiin maaleihin, tulee toisestakin ottelusta hyvin samanlainen. Uhmapelaajat uskoo Bruinsin jatkavan siitä mihin se jäi, mutta paremmalla viimeistelyllä ja pelivalinnaksi nostetaan Bruinsin voitto tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa