NHL pe 13.01. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurricanesille heti revanssi tarjolla! Toistuuko Columbuksen käsittämätön munkki?

Yhtäkkiä neljän ottelun tappioputkeen vajonnut Carolina Hurricanes hakee revanssia Columbus Blue Jacketsia vastaan. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran lauantai-iltana Suomen aikaa ja tuolloin ohiolaisisäntä nappasi toisen voittonsa 11 ottelun otannalla. Ennen seuraavaa Hurricanes-kamppailuaan isännälle on ehtinyt tulla vieraissa tukkaan sekä Washington Capitalsilta että Tampa Bay Lightningilta.

Isäntien pelaajatilanne huononi vierasreissuilla entisestään. Alakerrasta on nyt Zach Werenskin sekä Jake Beanin lisäksi sivussa myös Vladislav Gavrikov. Lisäksi maalivahtiosastolta puuttuvat sekä Daniil Tarasov että edellisen Carolina-voiton takuumiehenä upeilla torjunnoillaan toiminut Joonas Korpisalo. Hyökkäyspäästä Justin Danforth, Boone Jenner sekä Jakub Voracek ovat edelleen telakalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden tilanteessa ei ole muutoksia. Sinänsä joukkue on pelannut viime aikoina aivan yhtä hyvin kuin hiljattaisen 11 ottelua kestäneen voittoputkensa aikana, mutta maalintekotehokkuus on kärsinyt. Edellisessä kamppailussa nähtiin toki jo hieman parempaa viimeistelyä, mutta esimerkiksi viikonloppuna Columbuksen Korpisalo seisoi päällään ja Hurricanesin pistenikkarit eivät saaneet limppua paikoista sisään. Lopulta ottelu päättyi Blue Jacketsin 4–3-jatkoaikavoittoon.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
Our Coach 👊

Carolinaa vastaan ei ole mielekästä lyödä vetoa. Joukkue on ylivoimainen voittajasuosikki eikä kerroinasettelu edes vääristä lähtökohtia. Elvis Merzlikins on ollut tällä kaudella melkoinen arpa maalinsuulla – parhaimmillaan latvialainen pystyy ilmiömäisiin suorituksiin, mutta tasaisuus ei riitä. Jos Hurricanes pystyy luomaan maalitilanteita samalla tahdilla kuin viikonlopun väännössä, päättyy ottelu rumin numeroin vieraille.

Blue Jackets sai oman ”sattumansa” viikonloppuna, mutta toista kertaa sillä ei ole niin hyvä tuuri. Pelivalinnaksi otetaan Hurricanesin voitto vähintään kahdella maalilla (Carolina Hurricanes -1,5).

Betsaa Hurricanesia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.