NHL la 07.01. klo 23:00

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edes 67 laukausta eivät riittäneet! Onko Carolina Hurricanesin ruuti ehtinyt kuivua perjantaiyöstä?

Carolina Hurricanes palaa kaukaloon hakattuaan päätään suomalaiseen seinään perjantain vastaisena yönä. Tällä kertaa vierailija on megaluokan ennakkosuosikki ja ansaitusti. Jälleen vastassa on laadukas suomalaismaalivahti, mutta edes tämä ei voi pelastaa Columbus Blue Jacketsia karmaisevalta nöyryytykseltä.

Arvatkaapa, montako kertaa Hurricanes laukoi maalia kohti Nashville Predatorsia vastaan perjantaiyönä? 67 vetoa ei riittänyt voittoon! Seuraavassa matsissa on vastassa joukkueena selvästi kehnolaatuisempi Columbus, joka erityisesti omissa on käytännön vastakohta petolaumalle. Juuse Saros pelasti Nashvillen nöyryytykseltä ja seisoi päällään, mutta Joonas Korpisalolle ei riittäisi minkään valtakunnan jongleeraus.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Hiljattain 12 ottelua kestäneen voittoputkensa päätepysäkille ajanut Rod Brind’Amurin ryhmä on nyt hävinnyt pari matsia peräkkäin, mutta pelillisesti muutosta ei ole tapahtunut. Maaliodottama jonka Hurricanes pystyy ottelusta toiseen luomaan tasakentällisin on ylivoimainen. Ketjukoostumukset ovat loksahtaneet paikoilleen ja verrattain heikkoa Blue Jackets -alivoimaa vastaan Korpisalon selän takana saattaa kolista myös erikoistilanteissa.

Kahdesta tappiosta huolimatta Hurricanes on edelleen yksi NHL:n parhaista joukkueista tällä hetkellä. Pelaajatilanne on mainio, kun Stefan Noesen on ainoa tuore poissaolija. Maalivahtiosaston osalta voisi orastavasti veikkailla Antti Raannan paluuta tolppien väliin. Pjotr Kotšetkov on ollut pääasiassa vahvassa vireessä, mutta vaikeassa Predators-ottelussa ei kiekko tarttunut. Helppoa rahaa on kuitenkin Hurricanesin tasoitusvedolla (Carolina -1,5) tarjolla ja juuri sellaisesta me pidämme.

Betsaa Hurricanesille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.