NHL ti 16.11. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Detroit lentävän lähdön vierasreissulle?

Ensi yönä NHL:n puolella tarjonta on vähissä, mutta siitä huolimatta pelattavaa löytyy. Columbus Blue Jackets ja Detroit Red Wings kohtaavat toistamiseen tällä kaudella, mutta nyt vaihdetaan isäntää. Detroit vei ensimmäisen kohtaamisen vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 4-1 ja Uhmapelaajien papereissa sillä on markkinaa paremmat mahdollisuudet selvitä voittajana tällä(kin) kerralla.

Columbus on pelannut 12 ottelua, joista tilille on kertynyt 14 pistettä. Edellisen kauden farssin jälkeen homma on siis lähtenyt hyvin liikkeelle, vaikka tosin pelillinen taso ei vieläkään häikäise. Kaksi edellistä ottelua tuli takkiin lukemin 3-4 ja 3-5. Edellisissä viidessä ottelussa omiin on mennyt peräti 18 maalia, mutta voittoja on silti kertynyt kolme. Maaleja syntyy paikkoihin nähden hieman odotettua kovemmalla tahdilla ja pääasiassa maalivahtipeli on toiminut hyvin. Lisäksi kokoonpanojen osalta tilanne voisi olla parempi, sillä materiaali ei edes parhaimmillaan ole lyömätön ja nyt pelaajia kuten Patrik Laine ja Max Domi on joutunut olemaan useamman ottelun sivussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on esiintynyt odotettua paremmin kuluneella kaudella ja aikaisempien kausien täysromahdukset on jäänyt suurelta osin pois. 16 ottelusta on kertynyt 18 pinnaa ja edellisistä viidestä ottelusta peräti neljä on päättynyt voittoon. Nyt joukkue matkaa neljän ottelun vierasreissulle. Aikaisemmat vieraspelit on tuottanut muutaman kerran ongelmia, sillä joko Tyler Bertuzzin, Dylan Larkinin tai molempien poissaolot on sekoittanut hyvin toiminutta ykkösketjua. Yleisesti ottaen paikkoja aukeaa hyvin ylöspäin, mutta samalla puolustuspelaamisessa on runsaasti parannettavaa ja maalivahtipeli on illasta toiseen suuressa roolissa. Toisaalta Thomas Greiss ja Alex Nedeljkovic ovat esiintyneet hyvin eikä suuri vastuu näytä tuottavan ongelmaa.

Kaksikon edellinen kohtaaminen pelattiin aivan kauden alussa ja tuolloin Detroit hallitsi tapahtumia täysin ja vei lopulta ansaitusti voiton. Yön ottelusta tuskin saadaan samanlaista hallintaa, mutta betsien kannalta päästään hyppäämään vieraiden matkaan. Lapulle ruksitaan lopullista vierasvoittoa (ML) ja toivotaan Detroitille lentävää lähtöä alkavalle vierasreissulle.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!