NHL ma 05.12. klo 01:00

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Laineen tykki laulaa! Columbus lähtee kostamaan rökäletappiota – uskaltaako Detroit peluuttaa kakkosvahtia, vai isketäänkö Husso jälleen tolppien väliin?

Ensi yönä Columbus Blue Jacketsille avautuu mahdollisuus revanssiin, kun sen vieraaksi saapuu Detroit Red Wings. Kaksikko kohtasi 20.11. ja tuolloin Detroit oli joukkueista kiistatta vahvempi vieden pisteet tylysti lukemin 6-1. Columbus pääsee lepoedun kanssa kotiyleisön eteen varsin tasaisista lähtökohdista – kotivoitto sinänsä ei niinkään houkuttele, mutta maalijuhliin on ainekset kasassa.

Columbus löytyy Itäisen konferenssin hänniltä eikä kausi ole pitänyt sisällään kovinkaan montaa valonpilkahdusta. Kymmenen ottelun otannalla tulokset on toki ollut kelvollisia ja ainoa rökäletappio tuli juurikin Detroitia vastaan, mutta onnistui se muun muassa Floridan ja Winnipegin kaatamaan. Detroit puolestaan aloittaa nyt neljän ottelun vieraskiertueen allaan kolme peräkkäistä tappiota. Edellisenä yönä se hävisi Vegasille tasaisen väännön jälkeen. Vieraat on pelannut Columbusta selvästi paremmin kuluneella kaudella, mutta ei se siltikään kuulu edes lähelle kärkipäätä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
WELCOME BACK PATRIK LAINE 💥 💥 💥

Loukkaantumishuolet painaa molempia joukkueita. Detroitilla lista on varsin pitkä sieltä löytyy enimmäkseen alempien ketjujen pelaajia, mutta nyt uusimpana Tyler Bertuzzi putosi rosterista jo toistamiseen tällä kaudella. Helppo ei ole myöskään Columbuksen tilanne, sillä aivan kärkiyksilöistä Zach Werenski on ollut jo pidempään sivussa kuten myös Jakub Voracek. Werenskin lisäksi puolustuksesta on ollut sivussa pelaajia kuten Jake Bean, Nick Blankenburg ja Adam Boqvist – aivan liikaa vaihtoehtoja ei siis jää. Hieman lohtua tuo se, että Patrik Laine on jälleen pelikunnossa ja hän osui viimeisimmässä matsissa kahdesti.

Pelivalinnaksi otetaan yli 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle – tasan kuudella panos palautuu. Ville Husso pelasi Vegasia vastaan, joten nyt voidaan odottaa Alex Nedeljkovicia vieraiden tolppien väliin. Nedeljkovic on ollut tällä kaudella yksi sarjan huonoimmista kassareista ja helppoja maaleja on mennyt omiin aivan liikaa. Isäntien maalilla Joonas Korpisalo pystyy parhaimmillaan hyviin otteisiin, mutta ei häneltäkään kannata liikoja odottaa, varsinkaan kun puolustus ei pahemmin apua tarjoa. Elvis Merzlikins menee pitkälti Nedeljkovicin kanssa samaan kategoriaan.

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Worst goalies so far this year moneypuck.com/goalies.htm