NHL ti 01.02. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Florida Panthers

Florida Panthers tehoilee laajalla rintamalla, mutta myös koko sarjan pörssiykkönen pelaa joukkueessa

Columbus Blue Jackets on napsinut vaihteeksi pari perättäistä voittoa kaatamalla New York Rangersin sekä Montreal Canadiensin. Seuraavassa ottelussa vastassa on kuitenkin hurja haaste, kun yksi koko sarjan kovavireisimmistä ryhmistä saapuu kylään. Edellinen ottelu jätti floridalaisittain paljon toivomisen varaa, joten kulmahampaat on teroitettu joukkueen saapuessa Ohioon.

Florida Panthers on loistavassa iskussa NHL:ssä. Viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on mättänyt 19 maalia ja hävinnyt ainoastaan kertaalleen. Koko sarjan pistepörssiä johtaa Jonathan Huberdeau (17+45=62). On käsittämätöntä, että vaikka Florida tehoilee todella laajalla rintamalla, löytyy joukkueesta myös sarjan pistekärki. Toisaalta se kertoo omaa kieltään pantteripaitojen tällä kaudella lunastamasta hyökkäyspään potentiaalista – joukkue on tehnyt koko kauden eli 45 ottelun otannalla keskimäärin yli neljä maalia per ottelu.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kotijoukkueen Columbus Blue Jacketsin otteissa on ollut kohtalaisen hyvää virtaa viime aikoina, mutta pelinopeudeltaan joukkueella ei sarjan kovimpia ryhmiä vastaan riitä. Toki sattumia mahtuu mukaan, mutta pitkässä juoksussa sinitakit jäävät auttamatta vertailussa. Joukkue on päästänyt hiljattaisista voitoistaan huolimatta noin neljä maalia per ottelu -keskiarvolla.

Florida pystyy luomaan selvästi kovemman uhan niin tasakentällisin kuin myös erikoistilanteissa. Isäntien vaivainen ylivoimaprosentti 15,1% on kolmanneksi kehnoin koko sarjassa, eikä joukkue ole tälläkään osastolla juuri kehittymisen merkkejä osoittanut. Pelivalinnaksi otetaan, että Florida Panthers iskee tulevassa kamppailussa vähintään neljä maalia (yli 3,5). William Hill tarjoaa loistavia etuja, kilpailukykyiset kertoimet ja nopeat kotiutukset. Lyö Panthersin maaleja lapulle ja nappaat helpot massit!

10 euroa pelirahaa