NHL la 12.03. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Minnesota Wild

Johdattaako Patrik Laine Columbuksen takaisin voittojen tielle Minnesotan kustannuksella?

Vuoristoratamaista kautta pelaava Columbus Blue Jackets isännöi niin ikään viime aikoina epätasaisesti esiintynyttä Minnesota Wildia. Tuleva ottelu on molemmille joukkueille toinen kamppailu reilun vuorokauden sisällä, joka tulee varmasti näkymään joukkeiden otteissa.

Vahvan vaiheen jälkeen Columbus on vajonnut jälleen synkkyyden keskelle. Edellisessä ottelussa New York Islanders murskasi sinitakit täysin 6–0-lukemin. Joukkue on hävinnyt kuusi edellisestä seitsemästä ottelustaan. Columbuksen ainoa valopilkku on ollut Patrik Laineen johtama hyökkäyspelaaminen. Kaikista joukkueen vaikeuksista huolimatta Columbus on pystynyt tuottamaan tehokasta hyökkäyspelaamista lähes illasta toiseen. Vastaavasti joukkueen puolustuspeli on ollut viime aikoina täysin luokattomalla tasolla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Columbuksen tavoin myös Minnesota on takonut maaleja liukuhihnalta. Kiril Kaprizovin johdolla Minnesota on heiluttanut maaliverkkoa peräti 22 otteeseen edelliseen viiteen otteluun. Samaan aikaan joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ontunut pahasti. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita joukkueen edellinen ottelu Detroit Red Wingsin vieraana, jonka Minnesota voitti 5–6-lukemin, mutta jossa joukkueen puolustuspeli oli ajoittain todella sekavaa.

Molemmat joukkueet ovat nojanneet hyökkäyspeliinsä viime aikoina. Sekä Columbus että Minnesota ovat heiluttaneet maaliverkkoa hyvällä tahdilla, mutta molempien joukkeiden puolustuspeli on todella heikkoa. Kun huomioidaan back-to-back-otteluiden rasitus, tullaan varmasti näkemään reilusti puolustuspelillisiä virheitä. Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle viime aikaiseen trendiin peilaten ottelun maalimääräksi yli 6 maalia.

10 euroa pelirahaa