NHL to 30.11. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Columbuksessa puhaltaa uudet tuulet – jatkuuko vahva vire Montrealin kustannuksella?

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä on tarjolla kolme ottelua ja nyt katseet käännetään Columbus Blue Jacketsin ja Montreal Canadiensin väliseen taistoon. Molemmat joukkueet on odotetusti jäänyt Itäisen konferenssin häntäpäähän ja pudotuspelipaikasta on oikeastaan turha edes haaveilla.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Columbus uiskenteli tovi sitten todella syvissä vesissä, mutta hiljalleen kelkka on palannut raiteilleen ja faneille on saatu tarjottua viihdettä onnistumisten muodossa. Edellisistä neljästä ottelusta ainoa tappio tuli tiukin lukemin Carolina Hurricanesia vastaan ja puolestaan viimeisimpänä alla on todella isoin voitto, kun loistavan alkukauden pelannut Boston Bruins kaatui lukemin 5-2. Vielä ei kannata lähteä liikaa juhlimaan, mutta suunta on tällä hetkellä ylöspäin.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Nothing like a win at home ♥️

Montrealilla on ollut myös niin ikään vaikeaa, vaikkakin San Jose Sharksilta ja Anaheim Ducksilta irtosi taannoin voitot varsinaisen peliajan jälkeen. Montrealin kohdalla materiaali on erittäin kapea ja lisäksi loukkaantumishuolet on myös sekoittanut pakkaa jonkin verran. Maaliodottamien valossa Montreal on vähemmän yllättäen jatkuvasti ottavana osapuolena ja oikeastaan vain maalivahtipeli on tällä kaudella ollut osa-alue, jolle voi jokseenkin puhtaat paperit antaa.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Prochain arrêt : Columbus

Next stop: Columbus

#GoHabsGo

Yön taistoon lähdetään hakemaan peli-ideat Columbuksen kautta ja lapulle napataan isäntien suoraa voittoa(1×2). Vastakkain on kaksi varsin heikkoa joukkuetta, mutta Columbuksen leirissä on hiljalleen alettu löytää itseluottamusta takaisin ja Montrealia vastaan on loistava sauma pitää pyörät pyörimässä. Myös erikoistilanteissa on pieni etu annettava Columbukselle, sillä vaikka ylivoima ei ole toiminut, on kotijoukkue ollut alivoimalla peräti sarjan toiseksi vahvin.